Hány éves kortól lehet leoperáltatni egy anyajegyet?
Figyelt kérdés
mert a hónaljamon van egy anyajegy,ami ilyen nagy,kidudorodó .. és amikor borotválom a hónaljamat,mindig ott fosok hogy nehogy belevágjak :S ezért leszeretném műttetni.
hány éves kortól lehet és mennyi idő múlva borotválhatom utána hogy a seb ne rákosodjon el??
13L
2011. aug. 9. 17:57
11/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :P
nekem sincs kedvem mindig ezzel foglalkozni hogy nehogy elkaparjam vagy valami :S
egyébként napon így is alig vagyok mert sok anyajegyem van meg a bőröm is fehér .. és nincs kedvem minden nap magamra kenni vagy fél doboz naptejet hogy kimehessek vagy 2 órahosszára ..
2011. aug. 10. 15:44
12/18 anonim válasza:
nekem júniusba szedték le, 14évesen. annyi kellett, h szülővel menjek.. kaptam egy szurit köré.. aztán kivágta, majd összevarrta. fájni nem fájt, talán egy kicsit kellemetlen volt. nem érhette víz amig benne volt a varrat.. miután kiszedték, sebes volt, mostmár csak egy heg van ott. (: nem kell félni. :)
13/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
akkor 2 hétig nem tudtál fürdeni? :O
2011. aug. 11. 19:01
14/18 anonim válasza:
nekem 12 éves korom körül lett leszedetve kettő is, de nekem lézeresen, és nem éreztem semmit, meg heg se volt, meg semmi ilyesmi utána
15/18 A kérdező kommentje:
jó neked :D
bár gondolom a lézeres kezelés elég drága lehetett :O
2011. aug. 14. 11:35
16/18 anonim válasza:
nem tudom pontosan mennyibe került, de sztem nézzetek utána hogy most mennyit kérnek el egy ilyenért, és úgy döntsétek el :)
17/18 A kérdező kommentje:
oks :D
köszi a választ ((:
2011. aug. 16. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!