Érdemes lenne mellműtétre mennem?
Figyelt kérdés
Genetika miatt, és a sok fogyás hízás miatt is, a mellem eléggé lógós kb ilyen ---> [link]
Az új barátom elött nagyon szégyenlem mert nagyon szeretem és félek hogy ez őt zavarja még ha nem is mondja ki... Régen mindig dícsérte a volt barátnője melleit hogy milyen tökéletesek és egyebek én meg úgy érzem hogy az enyémek elfogadhatatlanul néznek ki... Próbálok mellizomgyakorlatokat végezni de nem túl jó az eredmány... Műtétre gondoltam szerintetek?
2011. júl. 20. 13:39
21/21 anonim válasza:
Az a pari, aki a korábbi partnereit dicséri vagy egyáltalán emlegeti, nem normális.
(Kivéve, ha "szemét boszorkány" szövegkörnyezetben :-))
A legkevésbé sem gondolom, hogy a melleiddel olyan problémák lennének, hogy kés alá kellene feküdnöd.
30+ f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!