Érdemes lenne mellműtétre mennem?
Genetika miatt, és a sok fogyás hízás miatt is, a mellem eléggé lógós kb ilyen ---> [link]
Az új barátom elött nagyon szégyenlem mert nagyon szeretem és félek hogy ez őt zavarja még ha nem is mondja ki... Régen mindig dícsérte a volt barátnője melleit hogy milyen tökéletesek és egyebek én meg úgy érzem hogy az enyémek elfogadhatatlanul néznek ki... Próbálok mellizomgyakorlatokat végezni de nem túl jó az eredmány... Műtétre gondoltam szerintetek?
Ne aggódj, láttam már én is hervasztó kinézetű férfi nemiszervet és írtó szőrös ocsmányt is...
Volt olyan akin segített a borotva, de volt olyan is, akinek olyan kicsi volt mint egy koktélvirsli..
Nem ettől függ...Volt akitől szó szerint undorodtam.
Volt olyan aki viszont halálronda volt mindenűtt,mégis szerettem....
És én sem vagyok tökéletes... :) 23n
14:16-ossal értek egyet. Honnan és miért tudod, hogy az előző barátnője melleit mindig dicsérte??
Szerintem nem érdemes megműttetned, közel sem olyan taszító, mint gondolod. A párodon sem tökéletes minden, mégis szereted... Szerinted ő nem ugyanígy van ezzel? :)
Egy pasi miatt ne változtass magadon!Ha előtte boldog voltál azokkal a mellekkel , akkor ne!HA Neki így nem tetszel , akkor hagyd ott , a belső érték a fontos , ha aztmondja hogy vége , akkor legyen vége !! Te akkor jobbat érdemelsz nála!!!!!
De sokkal magabiztosabb lennél az új mellekkel , akkor vágj bele!! A SAJÁT érdekeidet nézt , ne másét!!!
Szilvi voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!