Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Judy (groovehouse) szép? Nem...

Judy (groovehouse) szép? Nem volt kicsit sok ennyi plasztikai műtét (33)?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 17:02
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

te vagy rossz helyre válaszoltál, vagy nem vagy tisztában a balesettel, ami szétroncsolta az arcát...ami miatt műteni kell.

2011. júl. 6. 16:31
 22/30 Mestah válasza:
0%
EZ OLYAN MINT vv szandika:DDD
2011. júl. 6. 20:34
 23/30 anonim ***** válasza:
17%
szerintem elcsúnyította magát. egészen rendbe hozták, de most nagyon ronda.
2011. júl. 8. 15:59
 24/30 anonim ***** válasza:
88%
Megmondom oszinten szerintem most sokkal szebb mint a baleset elot..Mondjuk ez az en maganvelemenyem.Es amugy le a kalappal elotte!!
2011. júl. 8. 16:40
 25/30 anonim ***** válasza:
55%
FONTOS! Fiú vagyok és a felső ajkam plasztikázva van, fel lett emelve, vastagítva, normálisra, harmóniában van az arcal. Rendben van, hogy kellett a műtét. A műtét jól sikerült. Egyedül a szája nagyon békasegge. Kedvelem Judyt ne értsük félre egymást, de túl nagyok lettek az ajkai. Anyag többletről és nem hiányról van szó! Én nem vagyok plasztikai sebész, lehet, hogy az elején indokolt volt ajakfeltöltés és egyébb szövetnyújtások, de itt látszik, hogy ő direkt Szandika szájat akart, amitől inkább majomnak néznek ki. Valami arany középút kéne. Ha nekem tudtak normális, nem traveszti szájat alkotni, fiúsat, neki természeteshez hasonlót miért nem? Még mielőtt félreértenénk egymást: Van olyan, hogy szilikon kell, mert összeesne nélküle(nekem szilikon nélküli eyszerű emelés, mimikai), de ezt szerintem kisebb és jobb formályúvá lehett volna csinálni, kb. 5. műtétjétől.
2011. aug. 8. 21:39
 26/30 anonim válasza:
Figyelj, egy 24éves lány. Sikeres, meg van mindene, karrierje előtt áll. Sokan szeretik, és egy nap teljesen megváltozik az élete.. Egy nap egy baleset miatt, amit nem is ő okozott, az arca teljesen összeroncsolódott, meg még sorolhatnám.. Ez szerintem természetes hogy egy gyönyörű, sikeres lánynak ez anno mekkora trauma volt, és változtatni akart rajta.. Állt volna összevágott arccal rajongói elé? ezt te sem gondolhatod komolyan. Szerintem irigységre méltó Judynak a kitartása, az erőssége, az élniakarása, és hogy nem adta fel. A végsőkig harcolt/harcol.. És szerintem ahhoz képest mekkora balesete volt egyáltalán nem csúnya.
2011. aug. 14. 19:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Mintha az előző kommentemet el sem olvastad volna! Mindenki mond mindent. A lényeg, hogy neki így tetszik, de nem vagyok benne biztos, hogy a természetellenesség része nem direkt volt, mind1 lehet takarózni a balesettel és hallgatni, meg sajnálni, akkor is ha holnapra geronazzo szája lenne. Vállalható az arc mindenképp, csak a száj fura és nem vagyok biztos, hogy nem készakarva. Én láttam régebben személyesen és aszimetrikus volt, lejjebb volt az egyik neki+heg, de ezt sikerült megoldani.
2011. aug. 15. 20:00
 28/30 A kérdező kommentje:

nekem csak azt magyarázza meg valaki, hogy ez a kép már balesete után készült jóval..

[link]

tök szép arca volt sztem még baleset után is, alig lehet észrevenni, hogy probléma volt az arcával. és utána miért kellett ilyenre műtetni magát?

[link]

tiszta Szandika fejet csináltatott magának, és nekem ne mondja senki, hogy a baleset miatt.. mert eltelt több 10 év és egyre durvább lett az arca!!!

2011. aug. 15. 20:23
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha olvastátok volna a könyvét, abban benne van, hogy az arca folyamatosan torzul a sok műtét következményeként. ezért kell bizonyos időközönként megműteni. Másrészt, az arca egyik fele béna, így az még jobban torzul, hiszen nem tudja mozgatni, "edzeni".
2011. aug. 16. 13:53
 30/30 A kérdező kommentje:

"Ha olvastátok volna a könyvét, abban benne van, hogy az arca folyamatosan torzul a sok műtét következményeként. ezért kell bizonyos időközönként megműteni."

tehát a SOK műtét következményeként.. hát erről beszéltem! szélmalomharc..

2011. aug. 16. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!