Judy (groovehouse) szép? Nem volt kicsit sok ennyi
plasztikai műtét (33)?
Csak négy betűt kellett volna beírni a keresőbe, és elolvasni egy-két oldalt, mielőtt párhuzamot vontok a genyórázó, és ez a szerencsétlen lány között!
:(
2011. júl. 3. 17:19
De ha egyszer ennyi műtét kellet ahhoz, hogy kinézzen valahogy? Szerintem nem jókedvéből csináltatott ennyit. Én sem tudnék ilyen fiatalon csúnya arccal élni.
2011. júl. 3. 17:21
Sajnos tényleg szükséges. És valószínűleg élete végéig még rengeteg műtéten esik át.
Szép nem lesz, pláne, ha a régi önmagához hasonlítjuk, tényleg szép csaj volt, nehezen tette túl magát a dolgon, de talpra állt és meri vállani magát.
A szandikát meg inkább nem minősítem, az csak bolond.
2011. júl. 3. 17:24
Azért tisztázzunk valamit...nem azért műtteti magát, mert túl sok a pénze, a műtétek nagy része azért kell, hogy az életminősége javuljon...konrétan rommá tört az arcam így sokáig pl nem is tudott rendesen nyelni...ráadásul, mivel anno életmentő műtéteket hajtottak végre, nem az volt a lényeg, hogy hogy fog kinézni, hanem hogy életben maradjon, emiatt az arca szinte folyamatosan változik, torzul. És akkor még ott a hegszövet, ami nem tudja követni a bőr változásait, viszont a műtétek, amik a hegeken javítanak, újabb hegeket eredményeznek...ördögi körforgás
2011. júl. 3. 17:38
Szerintem pedig akár példát is vehetnénk róla,hogy ilyen erős és hogy pozitívan áll a dolgokhoz ezek után...tényleg gyönyörű volt,de lehetett volna rosszabb is,úgyhogy ahhoz képest,hogy balesetet szenvedett ahhoz képest szép....persze ha más dolgok közt vonunk párhuzamot kijöhet az is hogy csúnya,de ez mindenkinél így van...
2011. júl. 3. 17:39
16/30 A kérdező kommentje:
utolsó! nem kell semmi tisztázni! egy kérdést tettem fel! senki nem mondta, hogy unalmában műtötte meg magát! imádom az ilyen embereket, akik bepörögnek :))
Ki pörgött be? ki mondta, hogy neked szól? szerintem te pörögtél be, én csak leírtam a tényeket.
2011. júl. 3. 18:14
Egyébként pont te írtad, hogy szerinted túl sokszor műtötték...
2011. júl. 3. 18:15
19/30 A kérdező kommentje:
igen, de nem azt írtam, hogy azért mert sok a pénze, meg unalmában. mert te ezt írtad! de felesleges ilyenen itt vitázni! a helyzet ettől úgyse lesz jobb, hiába személyeskedünk!
20/30 anonim válasza:
Nem szép. Nézzük meg Almási Évát, Piros Ildikót, Moór Mariannát. Koruknak megfelelően szépek, tudnk mosolyogni, mozogni, az arcizmok nem bénultak le, nem néznek a szemükkel,mint egy hüllő.
Maradjunk a hozott génjeinkkel békében, /A NÍvea valamit tud/ s hydratáljunk, ill. szépen öregedjünk meg,ennyi műtéti beavatkozásért már az orvost is felelőssé tenném.
2011. júl. 6. 13:41
Kapcsolódó kérdések: