Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Megan Fox ajka milyen anyaggal...

Megan Fox ajka milyen anyaggal van feltöltve (kép)? Olyan szép.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. febr. 17. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Zsírral, amit a seggéből szíttak le.
2011. febr. 17. 19:10
 2/17 anonim válasza:
Off: ez a nő ugy ahogy van gyönyörű,szerintem a szája nem különleges, van akinek természetesen ilyen.mindene szép...vagy jó a retus
2011. febr. 17. 20:32
 3/17 A kérdező kommentje:

Szóval akkor saját zsirral van feltöltve? De ez biztos?

Mert ugyebár rengeteg féle anyag létezik erre is.

És szerintem is gyönyörű Megan Fox, de a plasztikai műtétei előtt azért nem teljesen igy nézett ki, az felső ajka pl. sokkal vékonyabb volt.

2011. febr. 17. 21:09
 4/17 A kérdező kommentje:
és azért én sem vagyok ám csúnya, sőt, de mindig szeretnék több és több lenni, talán ez nem jó.
2011. febr. 17. 21:56
 5/17 Füles válasza:
szerintem nagy hülyeséget csinálsz, ha feltölteted az ajkaidat. úgy kell elfogadnunk magunk, ahogy vagyunk. amúgy meg nem azt mondtad h gyönyörű vagy? akkor meg mit parázol? én véleményem szerint egyáltalán nem vok szép (bár a környezetem nem ezt vallja, pláne a barátom nem..) de pl ha megnézed a valóvilág 4ben a szandikát, és megnézed egy régi képét. régen sztem gyönyörű volt. most viszont úgy ahogy van, csúnya.
2011. febr. 19. 13:10
 6/17 A kérdező kommentje:
Jaj Isten mentsen az olyan ajkaktól, mint a Szandié. :) Én csak a felsőt szeretném, azt is középen egy picit, hogy olyan "csókosabb" legyen. :D
2011. febr. 19. 13:21
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

szépen kinyomtatod ezt a képet,elviszed a plasztikai sebésznek hogy te ilyet szeretnél,megnézitek 3D-ben(jobb helyen van) a te arcoddal hogy nézne ki az a száj és ha tetszik akkor azt mondod hogy ilyet szeretnél,és megcsinálja!

Ennyi...:)

2011. febr. 21. 11:00
 8/17 anonim ***** válasza:

szerintem eléggé természetesnek hat ez a száj úgy hogy nyugodtan csináltasd meg.

Nekem is ilyesmi ajkaim vannak :)

2011. febr. 21. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:
nekem eredetileg ilyen:)
2011. febr. 21. 16:50
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát, én félnék megcsináltatni. Félnék, hogy elrontják, és tényleg úszógumi szájat csinálnak... :D De ez a száj tényleg nagyon szép! :-) Nekem sajnos vékonyka szám van, sötétebb rúzst nem is használhatok... :-(
2011. febr. 22. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!