Megan Fox ajka milyen anyaggal van feltöltve (kép)? Olyan szép.
2011. febr. 17. 19:05
11/17 anonim válasza:
De jó, hogy nekem pontosan ilyen szám van:):)
12/17 A kérdező kommentje:
Az enyém is hasonló. :) És nektek az arcotok többi része is ilyen szép? :) Mert nem minden egy ajak.
2011. febr. 27. 14:28
13/17 anonim válasza:
Hát, így laikus szemmel szerintem az orrából is faragtak. Nagyon kevés embernek van ilyen orra. Nagyon mű szerintem. Szóval plasztikával mindenki nézhet ki így. :-) Csak ne ez legyen a szint, amihez az emberek mérik egymást...
14/17 A kérdező kommentje:
Az orra sem természetes, ez tuti. :) Nem hozza mérem magam, mert plasztika és legdrágább sminkek nélkül, egyszerű "halandóként" sem kell elbújnom mellette, majdnem nézek úgy ki, mint ő. Persze nem hat jól a lányok önképére, ami sugárzik a tévéből, filmekből, magazinokból, klipekből...de sajnos ez van.
2011. febr. 28. 00:33
15/17 DannyZuko válasza:
Te tisztában vagy azzal, hogy a pasik 90%-a rühelli a műnőket?
16/17 anonim válasza:
inkább a 10% rühelli.. általába azokat csípik..szőke haj....töltött száj.... vékony test.... magas... :)
Tila tequila,Pamela..stb...imádják a plasztikozott csajokat.... mondjuk nem általánosítani akarok mer minden ember más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!