Van olyan plasztikai sebészet ahol egészség vagy lelki gondok miadt, segitenek pl:egy mellfelvarrásban?
Figyelt kérdés
Én 22-éves vagyok sajnos nagy mellekkel áldottak meg,ezt azért mondom mert,fél éve szültem meg a kislányom,és 25 kg-ot szedtem fel a terhesség alat,de leadtam 20kg-ot. Így a gravitáció és a szoptatás miadt a cicim rettenetesen megerezkedet.Majdnem minden nap sírok ahogy a tükörbe látom ,ahogy kinéz. Sajnos a pénztárcám nemengedi és hitelt sem szeretnék ezért felvenni!:(2009. márc. 22. 10:12
1/3 anonim válasza:
A mellfelvarrásra tudtommal nincs tb támogatás. A kisebbítésre van, de arra is csak akkor ha mellenként a testsúlyod bizonyos százalékát el kell távolítani.
2/3 anonim válasza:
Van olyan sebészet, de ahhoz, hogy ingyen legyen komoly pszichikai vizsgálaton kell keresztül menned.És csak akkor fizetik, ha kiderül, hogy valóban nem tudsz a melleiddel együtt élni, és szinte már az öngyilkosság gondolata foglalkoztat...Szóval szinte 0 százalék az esély...
3/3 anonim válasza:
szerintem sem nagy rá az esély sajna...
az vele a gáz, hogy ha lenne ilyen, és elérhető is lenne, akkor a sok plázás nőcike sorba állna mindenféle hülye kifogással, hogy neki a 40 kilójához kell még 10 amit a mellére szeretne felrakni...
az ilyen helyzetben lévők mint te sajna labdába se rúghat, ha nincs pénzed vagy pénzes pasid...
remélem azért Neked sikerül valami megoldást találni, hogy el tudd fogadni magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!