Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék leadni 10 kg-t...

Hogy tudnék leadni 10 kg-t hogy az egészség ne romoljon töle?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel ezt a kérdést mert magas a cukrom is meg tulsulyos vagyok az orvosok szerint, jön a nyár és bikiniben szeretnék lenni!

légyszives küldjetek linket ha tudtok ha nem ak javaslatokat várok kössy szépen elöre is

2009. máj. 17. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

Hát este 6 után már nem kéne enned és tornásznod kellene.

Én is elég jó sullyba vagyok, de most fogytam mióta nem eszek este 6 után meg már 5 napja felülést csinálok és guggolást de számomra elég hasznos.

Javasolnám neked is biztos használna.......

2009. máj. 17. 22:56
 2/5 anonim válasza:
100%
A sportolas a legfontosabbb!!!!szerintem jarj el kondizni vagy futni vagy felules ilyesmi amire van idod es amit tudsz rendszeresen csinalni!Probalj kevesebbet es kevesbe hizlalo kajakat enni ,gyumolcsok zoldsegeket ,es figyelj arra is oda hogy ne eheztesd magad mert ugy semmit nem ersz vele csak kinlodol,mikor megerzed hogy ehes vagy oszedobsz egy kis gyumolcs/zoldseg salatat!Remelem segiteni tudtam.Sok sikert es kitartas!
2009. máj. 17. 23:09
 3/5 anonim válasza:
2%
Vágd le a kezed a kettő együtt megvan 10 kg bőven.
2009. máj. 18. 01:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

01.19. -nek üzenem, hogy bunkó vagy.

Segítséget kért, nem egy szánalmas, unatkozó bunkótól választ!

A kérdezőnek üzenem, hogy sok kitartás, és szénhidrátmentes diéta, sok tornával. Azért a gyümölcsökkel vigyázz, ha cukros vagy, mert a gyümikben is sok a cukor, meg a búzalisztből készült péksütik, kenyerek és tészták a veszélyesek a diétában.

Ha a google-ben rákeresel alacsony szénhidráttartalmú élelmiszerekre az segíteni fog. Naponta legalább 5-ször egyél inkább kevesebbet, de ne legyél éhes. Legalább 2 liter folyadékot igyál meg, szénsavmentes ásványvizet, teákat...amit szeretsz, csak kevés cukorral!

Sok sikert a fogyókúrához!

2009. máj. 18. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kössy mindeketötöknek!
2009. máj. 18. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!