Hogy tudnék leadni 10 kg-t hogy az egészség ne romoljon töle?
Azért teszem fel ezt a kérdést mert magas a cukrom is meg tulsulyos vagyok az orvosok szerint, jön a nyár és bikiniben szeretnék lenni!
légyszives küldjetek linket ha tudtok ha nem ak javaslatokat várok kössy szépen elöre is
Hát este 6 után már nem kéne enned és tornásznod kellene.
Én is elég jó sullyba vagyok, de most fogytam mióta nem eszek este 6 után meg már 5 napja felülést csinálok és guggolást de számomra elég hasznos.
Javasolnám neked is biztos használna.......
01.19. -nek üzenem, hogy bunkó vagy.
Segítséget kért, nem egy szánalmas, unatkozó bunkótól választ!
A kérdezőnek üzenem, hogy sok kitartás, és szénhidrátmentes diéta, sok tornával. Azért a gyümölcsökkel vigyázz, ha cukros vagy, mert a gyümikben is sok a cukor, meg a búzalisztből készült péksütik, kenyerek és tészták a veszélyesek a diétában.
Ha a google-ben rákeresel alacsony szénhidráttartalmú élelmiszerekre az segíteni fog. Naponta legalább 5-ször egyél inkább kevesebbet, de ne legyél éhes. Legalább 2 liter folyadékot igyál meg, szénsavmentes ásványvizet, teákat...amit szeretsz, csak kevés cukorral!
Sok sikert a fogyókúrához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!