Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi kell ahhoz, hogy a TB...

Mi kell ahhoz, hogy a TB támogassa a hasplasztikámat?

Figyelt kérdés

Több helyen is olvastam arról, hogy a TB bizonyos esetekben támogatja a hasplasztikát. De pontosan milyen esetekben? A magánrendelőkben horribilis árakon csinálják, amikre nekem nem tellik és soha nem is fog szerintem.

20 évesen szültem, és nagyon csúnya maradt a hasam. Most 22 vagyok, fogytam már valamennyit de még mindig csúnya nagyon, és nem csak zsír van a hasamon, hanem sok sok bőr.

19 évesen, amikor terhes lettem 60 kiló körül volt a súlyom és 162 centi magas vagyok (nagyjából, de nem tudom pontosan). Szülni 85 kilósan mentem, nagyon nagy hasam volt. Szülés után kb. 80 kiló lettem. Most 70 kiló vagyok, szeretnék kb. 60-55 kiló lenni (mert azért régen is volt rajtam pici felesleg, bár nagyon szép feszes voltam, nem volt feltűnő). Ha sikerülne ennyit fogynom, és tartanám is a súlyom, akkor lenne rá esélyem, hogy a TB támogassa a műtétem? És amúgy ezt ilyen fiatal korban megcsinálják? Nem lehet ez veszélyes ha később akarok még babát? És kihez fordulhatnék? A háziorvoshoz nem igazán szeretnék menni, ott mindig nagy a tömeg, szabályosan meglincselnének, ha úgy megyek oda hogy nem is vagyok beteg, csak érdeklődöm (minden szó kihallatszik), nem szeretném ilyennel feltartani a dokit. Inkább közvetlenül az illetékestől szeretnék kérdezni, csak nem tudom, ki az. Esetleg konkrétan Pécsen tudja valaki, hogy melyik rendelőintézetben kit kell keresni?

2009. márc. 17. 14:41
 1/9 anonim ***** válasza:
28%

Bőrrák a hasadon!

A TB csak betegségekkel kapcsoaltos dolgokat támogat...

2009. márc. 17. 16:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor ne írj semmit.
2009. márc. 17. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

itt kérdezd meg!

2009. márc. 25. 15:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. márc. 25. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 20évesen szültem,és nekem is csúnya lett a hasam,még a köldököm sem húzódott vissza rendesen.Az utolsó 2hétben striás is lett.Viszont én nemrég kezdtem el járni alakformálásra és már javult a helyzet.Mondjuk én mindig is vékony voltam és már vissza is nyertem a súlyomat ,megint 55kg vagyok.Testfeszesitésre és cellulit kezelésre járok,hozzá teszem Magyarország LEGOLCSÓBB szalonjába,és nagyon sokat javult a bőröm.CSAK kezdődő narancsbőröm volt de már eltünt,és ez még csak a 4.alkalom volt.10 alkalmas bérlet 10000 Ft-ba kerül,máshol pedig 1 kezelésér kérnek 25000 és még ez is olcsónak számit a többihez képest.Szerintem neked is segitene,nem biztos,h rögtön plasztikáztatni kellene,és ezt a TB nem támogatja.Ha érdekel Priváton elmondok mindent,hol találod...stb.Sok sikert
2009. márc. 31. 21:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tudtommal a TB támogat plasztikai műtéteket, de csak akkor, ha nagyon komoly lelki problémákat okoz a probléma, és ezt (talán két?) pszichológusi szakvélemény alátámasztja.

Nemrég egy iskolatársunk orrplasztikát csináltatott, orrmandula-műtétként írták be, de ezért le kellett fizetni az orvost. Neki a TB nem támogatta, 18 évesen, pedig nagyon zavarta a ferde orrnyerge, depressziós volt.

2009. ápr. 7. 21:26
 7/9 anonim válasza:
100%
A tb ezt a műtétet 2006. nyaráig támogatta, ma már nem.
2009. ápr. 18. 09:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, a link nagyon hasznos volt, a doktor úr azt válaszolta, hogy elvileg 55 kilósan a TB támogatni fogja teljes mértékben. Már nagyon dolgozom az ügyön, Azóta fogytam 4 kilót :) És még mindig teljes gőzzel fogyózom, remélem pár hónap alatt elérem a kívánt súlyt, remélem utána meglesz a plasztika.
2009. ápr. 19. 15:21
 9/9 anonim válasza:

Ha megint szülsz, újra ilyen lesz a hasad. Persze ha a TB támogatja! akkor mindegy....

Ez bőrtípus kérdése. /most volt a 2. hasplasztikája annak a nőnek akivel együtt voltam egy klinikán :(/

2009. ápr. 23. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!