85/B-s mellméret kicsinek számit? Szerintetek megműttessem a mellemet?
Hát a elég kicsiek számít, sztem....
És elég vékny vagyok és közepesek a melleim, 70C-s melltatót hordok, de szerintem meg fogom csináltatni...
Akkorha hülyeségeket írtok, komolyan...
A szám a mell alatti részt jelent, a betü pedig a kosarat. Tehát ha vkinek kicsi a szám(pl. 70) és D-s melltartót hord, az akkor nagynak számít. A 85/B azt jelenti hogy ahölgy elég telt és ahhoz képest kicsik a mellei.
nem értem, miért bánkódik az, akinek szintén B-s a melltartója.. az előtte lévő szám csak a mell alatti körfogatot jelenti, ami erősebb testalkatúaknál nyilván nagyobb.
a kosár mérete a mell alatti körfogat és a mellbőség különbségeként számítható ki. ha ez 12-14 cm, akkor elvileg A, ha 14-16 cm => B, ha pedig 16-18 cm => C kosaras melltartó szükségeltetik.
állítólag a B kosár közepesnek számít, a C már teltnek.
én pici lányként kb. 71-es mell alatti mérettel, 81-es mell"bőséggel" furcsa módon rendelkezem 70B-s melltartóval, ami még szorít is. szóval ez a méretezés is eltérő márkánként... és nem mondanám, hogy túl aprók a melleim, persze kicsinek számítanak, pont tenyérnyiek, de sosem volt rájuk panasz, sőt! sokkal szebb egy pár formás cici, mint két lógós tőgy. :)
Uresten....az enyém is 85/B és tök elégedett vagyok, mert hozzám képest nem kicsik.....jézusom....és ha megműtetnéd mekkorát szeretnél, hm? 120/D-t?? :D
Shk.
szerintem a centis külöbségek hülyeségek. az a számolás.
egyik barátnőm C-t hord és a B rásem jött egyik fajtábol se ott voltam mikor probálta. :D, de a centi különbség sosem jött ki vagy rosszul mérte.:D
kérdezőnek: szerintem pont jók a melleid. nekem tetszene.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!