Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon gáz ha ilyen az orrom? KÉP

Nagyon gáz ha ilyen az orrom? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

17/F

2011. ápr. 25. 22:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tényleg legalább karakteres. Nekem is bejön, ha egy srácnak ilyen orra van.:P
2011. ápr. 30. 14:21
 22/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sok csak erre bukik. Ez pedig csak egy testrész, barátomnak nagy lapátfülei vannak, olyan aranyos :) biztos találsz egy lányt aki oda lesz érte. A kulsonel pedig ezerszer fontosabb a kisugárzás és a belső. Volt mar model barátom azt hittem megorulok olyan tutyi-mutyi volt. Ha külső akkor pedig kockahassal hodithatsz oda " csak" kitartás kell. Amúgy meg a vv 4 bol a kristofnak is ilyen orra van és szerintem ettől függetlenül jó pasi
2011. ápr. 30. 15:35
 23/28 anonim ***** válasza:

én például észre se venném, hogy egy fiúnak milyen orra van, úgy elmerülök a szemeiben :P hidd el, sok lány észre se veszi az orrod ha tetszel nekik, vagy bejön ez az orr a lányoknak :P ne parázz ;)

14/L

2011. ápr. 30. 18:09
 24/28 anonim ***** válasza:
A barátom szintén nem szereti a saját orrát, nem az alakja, hanem a mérete miatt szimplán, közben meg nekem azzal együtt tetszik pont. Teljesen harmóniában van az arca többi részével szerintem. Úgy szép, ahogy van, és ez a legtöbbekkel így van azért, h összességében megvan az összhang. Nem lehet így kiragadni 1-1- elemet az arcról. De még ha kiragadnám, nekem akkor is tetszene, mert szeretem:D
2011. máj. 1. 17:49
 25/28 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is pont ugyan ilyen.:D
2011. máj. 1. 17:57
 26/28 anonim válasza:
nekem nagyon bejön XD
2011. máj. 3. 09:49
 27/28 anonim ***** válasza:
Szexiii!!!Nehogy megműtesd! ;)
2011. máj. 3. 21:13
 28/28 anonim válasza:

Bárki bármit mondhat, DE ha te nem szereted akkor mindig bajod lesz vele. A te orrod, neked kell együtt élni vele.

Szerintem, hogy megbékélj vele, lehet elég egy kisebb műtét is.

2011. máj. 4. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!