Kisajakplasztikáról vélemények? Fiúk lányok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok!
19 éves vagyok. Nagyon kilógnak a kisajkaim, ráadásul elég húsosak is, és a pigmentjük is erősebb... Egyszóval szerintem undorítóan néz ki. A barátom előtt sem merek levetkőzni világosban, szexelni meg főleg nem... Ha csak kicsit lógnának ki annyira nem is zavarna, de ez... iszonyat.
Mi gondoltok a kisajak-kisebbítésről? A csiklóm és a hüvelyem érintetlen maradna szóval attól még képes leszek orgazmusra szerintem.
Kort és nemet is szeretném ha írnátok!
Köszönöm
Jajj persze a férfiak vonzalma aztán úgy működik, hogy csak szeretet kell és kész! HA az van akkor aztán lehet rojtos punci, parizer-mell, hurkás has, bármi....
Mennyi önérzetes nő ír ide. De gondolkozatok már el azon hogy a szex a vonzalomról szól. Egy férfi akármennyire szerelmes ha odanéz és egy ronda alient lát attól biztos nem jön meg a kedve... Azt hiszem ha egy férfi igényes és sokat foglalkozik a testével elvárhatja ezt egy nőtöl is, amibe a legegyszerűbb
Komolyan ennyire idióta emberek vannak, vagy ezt most csak szórakozásból csinálod, mert élvezed, hogy másokat idegesítesz?
Úgy beszélsz egy plasztikai műtétről, mintha csak arról lenne szó, hogy vki fürdik-e vagy sem, levágatja a haját vagy sem.
Az, hogy vkinek milyen a puncija, az nem igénytelenség vagy igényesség kérdése.
Te is megműttetnéd mondjuk a farkad, ha vki azt mondaná, hogy szerinted a tiéd ronda?
Mert neked aztán biztos annyira tökéletes férfiasságod van...
Az ilyen idiótáktól mentsen meg a jóisten.
Azóta már eltelt fél év, csak remélni tudom, hogy nem csináltattad meg, csak gondolj bele, pont kifognál egy olyan pasit a ki a kilógós kisajkakért rajong, Te meg ott állnál önként megcsonkított puncival, ááá ne tedd !
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!