Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kisajakplasztikáról vélemények...

Kisajakplasztikáról vélemények? Fiúk lányok véleményére egyaránt kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

19 éves vagyok. Nagyon kilógnak a kisajkaim, ráadásul elég húsosak is, és a pigmentjük is erősebb... Egyszóval szerintem undorítóan néz ki. A barátom előtt sem merek levetkőzni világosban, szexelni meg főleg nem... Ha csak kicsit lógnának ki annyira nem is zavarna, de ez... iszonyat.

Mi gondoltok a kisajak-kisebbítésről? A csiklóm és a hüvelyem érintetlen maradna szóval attól még képes leszek orgazmusra szerintem.

Kort és nemet is szeretném ha írnátok!

Köszönöm

2011. ápr. 20. 08:53
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

[link]

nagyjából ilyen... csak lehet hogy picikét még jobban kilóg. és akkor oda is írják hogy csigatalp meg ALIEN meg szét van az ilyen k*rva (pedig amikor szűz voltam már akkor is ilyen volt)... hát hogy szeresse így magát az ember???

2011. ápr. 20. 17:43
 12/25 anonim ***** válasza:
Tudom milyen szar. De nézd meg a kommentek másik felét is.
2011. ápr. 20. 18:02
 13/25 anonim ***** válasza:
az embereknek baromi nagy a pofájuk neten. sőt, haverok előtt is baromi nagy a pofájuk. de hidd el, aki szeret, annak teljesen lényegtelen, hogy csigatalp e, vagy sem. ha meg valakinek emiatt nem kellesz, az meg sem érdemel, és akkor mit is keres az ágyadban?
2011. ápr. 20. 18:04
 14/25 anonim ***** válasza:
most néztem meg a képet: ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ha odaraknák a kritizálók elég ezt a csajt, menten összeélveznék a nadrágjukat... csak nagy a pofájuk. vagy esetleg nekik is vannak méretbeli gondjaik, ezért így kompenzálják.
2011. ápr. 20. 18:05
 15/25 anonim ***** válasza:

Na most gondolhatod kik kommentelnek ez alá...

De amúgy végig olvastad? Kivétel nélkül mindenki "szúrná", és kb három ember mond rá vmi "rosszat". Sőt, van akinek kifejezetten tetszik.

Sztem többségében jókat írnak róla, annak ellenére, hogy az ott kommentelő emberek együttes intelligencia szintje igen csekély lehet, átlag életkor pedig 14körül van.

Még a végén a saláta punci lesz a divat..:)

Bár sztem ettől független egy férfinak csábító kéne legyen minden ápolt szép punci, és persze nem kéne ez legyen elsődleges szempont. De hát..

2011. ápr. 20. 22:02
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jó dolog és szerintem a nők többségének szüksége lenne rá. Undorító amikor ott mindenféle rojtok, kitüremkedések vannak. Én olyankor oda sem tudok nézni.

A szép feszes, csíkpunci a jó. A barátod nem fogja mondnai hogy nem tetszik neki, de szerintem csináltasd meg mindenképp.

26/F

2011. máj. 6. 19:43
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező: Látod, a "rojtos" puncinak még haszna is van. Az ilyen retardált p*csöket, mint az előző válaszadó ki tudod vele szűrni:)
2011. máj. 6. 19:47
 18/25 anonim ***** válasza:

LOL

Azért rojtos a szépséged, hogy a gyenge férfi egyedek génállománya kihulljon a táplálék láncékból.

Szerinted, hol lennék mi most 6 milliárdan, ha mindenki a tökéletességért rajong?

És szerinted régen mindenki zsír kövér volt mert akkor a kerek volt az ideál?

Aki nem tudja magát elfogadni, és hátrányát az előnyére kovácsolni, az már el van veszve! Csak az olyan emberek viszik sokra és haladnak mérföldkövekkel előrébb a többi majom előtt, aki fel tud mutatni valamit.

És te? Életképes egyed vagy, vagy még sírsz a kis gondod miatt?

2011. máj. 6. 23:10
 19/25 A kérdező kommentje:

utolsó, nyugi életképes vagyok, nem leszel attól kemény ha megpróbálod leugatni a másikat a vérbe :D azért köszi a választ ;)

meg mindenkiét

2011. máj. 7. 10:49
 20/25 anonim ***** válasza:
68%
26 fiú, mert férfi semmiképp sem, ha ilyet le tud írni, és arra bíztatni vkit, h tegye ki magát ilyen dolgoknak, csak mert az fúj. Akkor legyél b*zi, farokból biztos szebbek vannak.
2011. máj. 7. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!