Iszonyúan csúnya a szeméremajkam, meglehetne műttetni itt Magyarországon?
Figyelt kérdés
Nagyon utáálom :( 17 leszek, szűz vagyok még..pasijaim többségével akkor szakítok, mikor a szexhez érünk, mert egyszerűen nem merem meg mutatni :S:S Tudom h ha nagyon szeret akkor elfogad meg minden, de eeez hát ez valami brutális :S :'(2011. ápr. 17. 20:09
31/44 anonim válasza:
hát kb. enyém is ilyen... tiszta ronda :/ mármint az enyém. xD
33/44 anonim válasza:
Tiszta hülye vagy,nekem mégnagyobb leveleim vannak és tökre szeretem,szinte lapozni lehet :)
Így szép!!!
34/44 anonim válasza:
Evvel mi a bajod?
Nagyjából beleolvastam, ne beszéljetek hülyeségeket, nem szétbaszottság kérdése. Genetika. Csak értékelni kell tudni mindegyiket.
Nekem ennél jobban kilóg, vastagabb, és nem vagyok szétbaszva.
Semmi baj nincs evvel a puncival, ne légy bolond.
35/44 anonim válasza:
Komolyan mondom, már mindenféle rondaságot képzeltem el abból, amit mondtál, és a te puncid szép, tök meglepődtem. Miért nem próbálod meg egy sráccal, akit tényleg szeretsz, hogy megmutatod neki? Neki vsz. hinnél, hogy szép. Másnak nem fogsz... 21L
36/44 anonim válasza:
na basszus itt mindenki a puncidrol beszél nekem meg nem nyitotta meg a számitogép én nem láttam nem rakod fel még egyszer
ha akarod akkor szüzoltást válalok.
37/44 A kérdező kommentje:
mégegyszer nem, bocsi(:
2011. máj. 2. 21:22
39/44 A kérdező kommentje:
gondolhatod h igen :D
2011. máj. 3. 16:17
40/44 A kérdező kommentje:
mármint gondolhatod h mindkettőre NEM a válaszom xd nemám félreérted(:
2011. máj. 3. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!