Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Iszonyúan csúnya a szeméremajk...

Iszonyúan csúnya a szeméremajkam, meglehetne műttetni itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nagyon utáálom :( 17 leszek, szűz vagyok még..pasijaim többségével akkor szakítok, mikor a szexhez érünk, mert egyszerűen nem merem meg mutatni :S:S Tudom h ha nagyon szeret akkor elfogad meg minden, de eeez hát ez valami brutális :S :'(
2011. ápr. 17. 20:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

16:13

Hát kisfiam te is még csak születésedkor láttál p.nát

2011. ápr. 18. 16:07
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
de basszus a szeméremajak az ilyen :D mi gond van ezzel? tök átlagos, így néz ki szerintem a nők többségének.
2011. ápr. 18. 17:59
 23/44 anonim ***** válasza:
Én sem rég hallottam erről az egetrengető problémáról. Eléggé meg is lepedt. Nekem sincs sok önbizalmam, egymilliárd ok miatt kisebbségi komplexusom van, de a pinámmal sosem volt semmi bajom. Őszintén szólva egy pina sztem nem lehet ronda, max, ha szétb@szták. Azon meg külön megrökönyödtem, hogy ezért szakítottál a pasijaiddal. Mindenesetre nincs a tiéddel sem semmi baj, engem inkább az előző mondatomban leírtak aggasztanak.
2011. ápr. 18. 18:01
 24/44 anonim válasza:

Szerintem is rendben van nem kell mindenkinek baba punci..:)

Így is jó,szép.:)

De hogy a kérdésedre is válaszoljak.: Igen meglehet műtettni.:)

De sztem télleg felesleges.:)

Aki szeret az így úgy elfogad.:))

2011. ápr. 18. 21:01
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem azt nézik, hogy néz ki...

De semmi extra nincs a tiedben, teljesen átlagos, ahogy írta valaki, minden 3. nőnek ilyen, ez igaz.

Ilyen fajta nagyon sokaknak.

Szerintem túlreagálod.

Ne ezzel foglalkozz, ha valaki szeret, akkor rohadtul nem fogja érdekelni, milyen, meg mekkora a szeméremajkad.

2011. ápr. 19. 15:01
 26/44 anonim ***** válasza:
Mondjuk aki ennyit foglalkozik vele az már alapból eléggé hihetetlen bárki számára hogy valami húde szűzies.....voltak mindig ostoba tinik, és lesznek is, de ilyet, aki kiteszi a punciját a netre és arról beszélget egy csomó idegennel hogy kinek mi a véleménye róla, hát a butaság példaképe. Ez az egyik legabszurdabb kérdés itt gyk-n, de komolyan. Egy 17 éves lány a puncija fotójt elemezgeti mindenféle emberekkel ...
2011. ápr. 19. 15:34
 27/44 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem tudom milyen világban élsz, de sajnos manapság sok embernek még a legapróbb hibák is önbizalomhiányhoz vezetnek. Főleg ami manapság folyik, hogy ez meg az nem tetszik magamon megyek és megműtettem magam... És a punci megműtettése is kezd egyre gyakoribbá válni aki ebbe születik bele, és aki könnyen befolyásolható annak okozhatnak lelki problémákat.

Az oldal meg azért van, hogy kérdezzünk. Az már 'égetőbb' lett volna, ha a feje is rajta van a képen. De nincs rajta így teljesen anonym maradt. mondjuk azt is meglehetett volna csinálni, hogy net-en keresel egy hasonló puncijú lányt mint amilyen a tiéd, és azt linkeled be a kérdésedhez, de nem baj.

Én inkább azt nevezném butaságnak, hogy emiatt szakítottál a fiúiddal...Na ez tényleg az volt!:S Ha tudnák, hogy emiatt szakítottál velük...

2011. ápr. 19. 15:39
 28/44 A kérdező kommentje:
hát figyelj én nem fogok neked könyörögni h hidd el h szűz vagyok..amúgy meg szerintem addig amíg a fejemet nem adom hozzá addig nem abszurd. szerintem..ennyi a véleményem..többieknek köszi.:)
2011. ápr. 19. 15:40
 29/44 anonim ***** válasza:
De mindössze 17 éves! Nem az számít hogy a feje ott van-e vagy nem. Hanem hogy eleve eszébe jut ilyen hogy lefényképezi a p*náját és fűtől-fától tanácsot vár! És sajnos igen, én is ebben a világban élek. De azért nem ez az általános, ezt te is beláthatod utolsó. Gondolom ha a lányod (vagy ha lesz) a punciját mutogatná neten hogy vajon ki mit gondol róla mert szerinte nem eléggé babapunci és fél hogy nem testszik majd eléggé a csávóknak, akkor te sem tartanád észlénynek. Mert azért ez nem általános dolog.
2011. ápr. 19. 15:46
 30/44 anonim ***** válasza:

" De mindössze 17 éves! Nem az számít hogy a feje ott van-e vagy nem. Hanem hogy eleve eszébe jut ilyen hogy lefényképezi a p*náját és fűtől-fától tanácsot vár! És sajnos igen, én is ebben a világban élek. De azért nem ez az általános, ezt te is beláthatod utolsó. Gondolom ha a lányod (vagy ha lesz) a punciját mutogatná neten hogy vajon ki mit gondol róla mert szerinte nem eléggé babapunci és fél hogy nem testszik majd eléggé a csávóknak, akkor te sem tartanád észlénynek. Mert azért ez nem általános dolog."

Nem látjuk a fejét, nem tudod ki akkor meg? túlbonyolítod a dolgokat.

Ha ezt csinálná a lányom, elmagyaráznám neki hogy mi hogy van a nagyvilágban, hogy nem számít hogy néz ki a punci vagy fallosz kinézete csak a nagyon csökevényes agyszületésű embereknél...

"fél hogy nem testszik majd eléggé a csávóknak, akkor te sem tartanád észlénynek."

Én csak tudatlannak tartanám, aki még nem látja a dolgok összefüggéségét, vagy a dolgok miértjét. Épp ezért magyaráznám el ezekről a helyes meglátásokat.

Na meg persze önbizalomhiányosnak tartanám.

Nem ez az általános- Hát, sajnos épp hogy azt veszem, hogy általános probléma manapság az önbizalomhiány csak valakinél az alakjánál mutatkozik meg, hogy 'túl kövér vagyok?' vagy az, hogy ' túl csúnya vagyok?' . Nála így, talán olyan pár év múlva belátja, hogy nem fontosak ezek amiket most ennyit aggódik. Még csak 17 éves ?- Jobb, mintha 14, vagy 14 éven aluli lenne. És van aki 17 éves korára sem lesz épp elég érett, vagy felnőtt gondolkodású, csak pár év múlva lesz az. 17 évesen még javában tanul az ember az élet dolgairól. Vagy is inkább úgy mondanám, hogy 17 éves kortól (is) tanul az ember, és évről- évre okosabb lesz az élet dolgaibal való tapasztalat terén.

A gyakori kérdések meg pont ezt a célt szolgálja, anonym oldal bárki olyan kérdést tesz fel amilyet akar. vagy olyan képet rak ki magáról amilyet akar, nem veszem a szívemre mert ez az oldal ezt a célt szolgálja. Továbbá azt is, hogy ismeretlen maradj.

2011. ápr. 19. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!