Mit csináljak a lógó bőrrel?
26 éves fiú vagyok, annak idején eléggé túlsúlyos voltam, de két éve elkezdtem edzeni és elég sokat változtam, férfiasabb lett a megjelenésemen, legalább 30 kilót fogytam, de persze már edzés előtt is elkezdődött a fogyás. A problémám a következő: sajnos a bőröm nem annyira akarta követni ezt a változást és hát, néhány helyen nem túl feszes a bőröm. Főleg a melleimnél látszik ez, ugyan lehet érzékelni a mellizmot, de ott van még némi felesleg és a laza bőr is, ami miatt lóg az egész :S
EZ egy fiúnak felettébb ciki, szóval a kérdésem: mit lehet ezzel kezdeni? nem akarok plasztikai műtétre menni:S
Szia! Ez egyáltalán nem ciki, hanem tiszteletreméltó. Büszke lehetsz magadra, hogy a nyafogás, és a sopánkodás helyett fogtad magad, és tettél az ügy érdekében!:)
Így nem lehet megmondani mivel nem látunk téged, én azt ajánlom keresd fel az orvosodat, konzultáljatok, nem kell feltétlen plasztikára. Ezzel semmit nem vesztes, kényszeríteni nem fog senki a műtétre, viszont lehet, hogy az orvosod tud jó megoldást a problémádra. Esetleg tovább küld másik orvoshoz stb...
23N
vesztesz
pfff már írni sem tudok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!