Április közepén lesz mellnagyobbításom! Van egy 16hós
kislányom és nem tudom műtét után mikor emelhetem majd
fel?
11/16 anonim válasza:
Én csak mellkisebbítést és felvarrást szeretnék, de nekem is ez a legnagyobb gondom - a pénzen kívül -, mert hogy Lányom 19 hónapos és azért cipelteti magát elég sokszor!
A 2 hét az tuti, meg amit írt vki, hogy vállmagasságig emelheted fel a karodat, mert nekem is mondta tegnap a doki - mert én tegnap voltam konzultáción. Szóval mi még legalább 1 évet várunk, mert 2 hét nagyon sok idő és meg kell szervezni mindent!
Amúgy elárulnád hol fognak műteni és mennyiért? Ha igen, előre is köszi! Ja, és sok sikert és szép ciciket kívánok!
2011. márc. 31. 08:26
12/16 A kérdező kommentje:
Szia!A Szent István Kórházba lesz a műtét és Dr.Révész Zsolt fogja mind ezt csinálni 650000.-ért!Már nagyon várom csak ez a "nem emelhetsz dolog ne lenne"!
13/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok: köszi! Esetleg megírnád majd az eredményt is (akár priviben)? Ez nagyon humánus ár!
Ha még azt leírnád, hogyan találtál erre a dokira illetve konkrétan hogy volt az egész? Bementél a kórházba, megmondtad mit szeretnél ők meg mondtak egy árat?
Csak mert én itt voltam:
[link]
És nekem eleve 4E-rel többe kerülne az implantátum nélküli műtét...
És még vmi: részletre is lehet kérni?
Előre is köszi a válaszodat!
2011. ápr. 1. 14:51
Az állami kórházakban(Szt.István, Erzsébet,Uzsoki...stb) általában 500-550 ezerbe kerülnek a műtétek.A magánklinika azért drágább mert ott a műtő bérl.díja többe kerül és pl az altatásért is 90-100 ezer forintot kell fizetni, sőt az egy éjszka is 35 ezerbe kerül.Ez államiban mind olcsóbb
2011. ápr. 1. 16:54
nekem is április közepén lesz! nekem egy 2,5 éves fiam van és ugyanígy miatta aggódok inkább, ő amolyan kismajom aki csimpaszkodik és ha nem is emelem fel akkor is félek h megnyomja, megüti. Én 6 hetet hallottam, de nekem is azt mondta a doki, h ha muszáj inkább lábból emeljek. Én nagyon sok rosszat hallottam az implantátum elcsúszásáról, ill. arról h esetleg nem lesz olyan az eredmény ha az ember erőlteti a dolgokat.Most fogok speckó melltartót venni, ill. a doki ad ilyen leszorító pánot, ezek is segítenek a szép és gyorsabb gyógulásban! Vezetni én már fogok egy hét után, mert megyek melózni és még mindig jobban bízok a saját vezetési képességeimben, mint abban h egy dugig tömött buszon az embert nem lökik meg! Nagyon sok sikert, én mindenképp azt javaslom, h kicsit helyezd magad előre, tudom anyaként ez kicsit nehezebb!
2011. ápr. 2. 14:00
16/16 A kérdező kommentje:
Hol lesz a műtéted?Az én kislányom is egy "kismajom",mert mindenhova felmászik leesik,pedig csak 16hós!Remélem azért minden okés lesz!A párom és anyu azért sokat fog tudni segíteni "elméletileg"Neked is sok szerencsét a műtéthez és vigyázz magadra!Amúgy én a csepp formáról hallottam az elfordulás veszélyt,ezért én inkább kerek implantátumot tetetek be!A doki szerint is jó lesz a kerek,mert amúgy is van egy kis körte formája a cicijeimnek és így nem lesz az a kimondott kerek!Sok sikert és kitartást addig is!Várom a műtét utáni véleményed!
Kapcsolódó kérdések: