Egyszer seggbeúrtam... Dinnyemagot szór a valaga miközben kúrják
2011. ápr. 10. 20:48
12/19 anonim válasza:
A neméhez képest is túl nagy a szája, a korához képest meg aztán pláne. A melleit nem találtam, valaki lufikat dugott a bőre alá. Valahol azalatt lehetnek.
2011. ápr. 13. 20:10
13/19 anonim válasza:
Melle tökéletes szája gyönyörű irigy ripacsok.Nagyon szexi vagy Virág!!!
2011. ápr. 24. 10:20
14/19 MadameViciouse válasza:
Szerintem szép volt amíg nem műtette meg magát.
A műmellel nincs bajom,de szerintem az övé már túl nagy.A szája is túlzás.
De lényeg,hogy Ő jól érezze magát a bőrében:DP
2012. szept. 1. 22:21
15/19 anonim válasza:
Szerintem már nagyon sok, a mell az még nem is lenne nagy baj , de a száj... -.-" ha ő így érzi jól magát..
2012. szept. 1. 22:23
16/19 anonim válasza:
Nem ellenzem a palsztikáztatást, lehet ha nekem is lenne rá pénzem mellem megcsináltatnám. DE Virág túlzásba esett a mellel meg a szájával, és ez a fekete haj-fekete rajzolt szemöldök nagyon öregíti.
2012. szept. 3. 10:16
17/19 anonim válasza:
Hogy csúnya.
24L
2014. aug. 8. 21:22
18/19 Névtelenül válasza:
Nem tetszik. De amúgy szép nő lenne!
Csak ő nem tanulta meg, hogy nem a méret számít, hanem a forma. Mell, ajkak stb.
F 23
2014. aug. 9. 11:30
19/19 anonim válasza:
Alapvetően szerintem mindenki tudja, hogy ez a lány a külsejéből akar megélni, és ennek fényében feküdt kés alá.
Arcra nekem valahogy nagyon ellenszeves alapból is, a szája meg szerintem túl egyenletesre lett töltve.
Mellre meg...picit aránytalan az alkatához, egyszerűen annyira vékony, hogy a szilikonnak esélye sincs természetes mód beelolvadni a test körvonalaiba. Nagyságra annyira nem durva, kb 75-80 E körül lehet...nekem így elnézve legalább két mérettel nagyobb van, és én F-et és G-t hordok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!