Mi a véleményetek Voksán Virág szájáról és melléről?
Figyelt kérdés
Nem/kor.2011. márc. 19. 15:41
1/19 anonim válasza:
Nekem tetszik lány létemre(persze nem vagyok leszbikus,de már csak hiúságból is megnézem a szép nőket),szerintem nagyon nőies és dögös.
19 L
2/19 anonim válasza:
Nagyon mű és ronda.Én nem szeretem az ilyet, bár másoknak biztos tetszik.24/L
3/19 anonim válasza:
Sokkal szebb mint egy vele egyidős lány sokkal fiatalabbnak is tűnik szexi. 22/F
5/19 anonim válasza:
A 2. válaszolóval értek egyet. Szerintem is nagyon mű, a szája kimondottan nem tetszik.
21/L
6/19 anonim válasza:
Műanyag és visszataszító az egész nő.
7/19 anonim válasza:
540 köbcentis műmelle van.. minden csak nem természetes.. pedig biztos szép lenne ha nem szabatta volna agyon magát
8/19 anonim válasza:
Attól hogy megműtötte magát annál csak szebb lett régen is szép volt de most tökéletetes!!!
9/19 anonim válasza:
A szája olyan, mintha egy kacsa lenne, a mellei meg természetellenesek.
22/F
10/19 anonim válasza:
Ronda és mű. Egyetértek a többséggel.
22L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!