Első konzultáció és a mellműtét napja között általában mennyi idő szokott eltelni? Nem lehet 1-2 hétbe "belesűríteni" a dolgokat?
Figyelt kérdés
Minden, mellplasztikán átesett nő válaszát várom, légyszi segítsetek!
Ja és milyen vizsgálatokat kell elvégezni a műtét előtt? Ezek mennyi időt vesznek fel és hol kell megcsináltatni őket?
2011. márc. 12. 15:52
21/26 A kérdező kommentje:
Én alacsony (162) és eléggé vékony vagyok (49 kg), persze nem a VV Zsófi kategória, mert tornázom és inkább olyan "sportos"-nak mondanám az alakomat, nem tudom mekkora implantátum lenne megfelelő... :S
Az, hogy keményebb, mit jelent? Nem lesz olyan természetes tapintású?
2011. márc. 14. 13:04
22/26 anonim válasza:
igen azt jelenti.
De ne agyalj ezen. Majd a doki megnéz, lemér, meghallgatja mit szeretnél és akkor majd kiderül neked melyik lenne a legjobb, és mekkora.Mekkora fér el a mellkasodon.
De ha tippelnem kell 300 cc körül max.
23/26 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon-nagyon szépen!! :)
2011. márc. 14. 14:06
25/26 anonim válasza:
Szia! Én is ugyanúgy vagyok, mint Te! :) Ugyanazon arányokkal rendelkezem, és én is a fekete melltartós csajszi cickóit néztem ki magamnak ! :D Írj majd, ha van valami fejlemény! ;) :D
26/26 anonim válasza:
Szia! Nekem idén augusztus 28. konzultáció, szeptember 4 műtét. Előre kértem időpontot a műtétre konzultáció előtt :) Egyébként a sebész ha kéred küld papír a háziorvosnak aki kiállítja a beutalókat, nőgyógyászhoz, mellkas ultrahangra, hasi ultrahangra és laborhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!