Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tényleg lehetséges az, hogy...

Tényleg lehetséges az, hogy egy dilidoki segítségével a TB. Visszafizeti a mellműtét árát?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek így lett csináltatva a melle,elvileg neki nem is lenne szüksége támogatásra,mégis megkapta..a dilidokija által a tb visszafizette neki.Megindokolta h súlyos lelki problémár okoz a kis melle stb..én meg egész életemben dolgoznék sem tudnék összegyűjteni annyi pénzt..nagyon kicsik és csúnya kúpalakúak a melleim,alul pedig széles vagyok csípőben,aránytalan is ezáltal.És valóban kisebbségi komplexusom van főleg nyáron..nem szeretnék labdákat,csak hogy legyen mellalakú mellem!Szegényesen élünk úgyhogy ez lenne az egyedüli lehetőségem egyébként járok dilidokihoz de nem emiatt,de ez is benne van sztem a legmélyén..Köszönöm előre is a normális válaszokat!
2010. okt. 19. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de perkálni kell ezért a dilidokinak is rendesen, jó persze nem annyit mint a műtétért.

Anyu bnője is így csináltattam meg, de neki csak felvarrás volt.

2010. okt. 19. 12:50
 2/4 A kérdező kommentje:
és kb mennyit,nem tudod?,amúgy pszichiátria elég hozzá vagy pszcihológus kell? mert azt mondták hogy az egyik az fizetős, a másik a tbs, az viszont nem adhat ki ilyen papírt.én pszcihiátriai intézetbe járok (tb által,nem fizetősre)nála is lehet?
2010. okt. 19. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
NEM! A Tb sose támogatta a melnagyobbítást kivéve ha pl rák miatt el kellett távolítani, a mellfelvarrás is csak 2006 nyaráig mehetett TB-re
2010. okt. 28. 18:24
 4/4 anonim ***** válasza:
És olyan sose volt hogy visszafizette, olyan volt hogy ingyenes volt a műtét állami kórházban
2010. okt. 28. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!