Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Első konzultáció és a mellműté...

Első konzultáció és a mellműtét napja között általában mennyi idő szokott eltelni? Nem lehet 1-2 hétbe "belesűríteni" a dolgokat?

Figyelt kérdés

Minden, mellplasztikán átesett nő válaszát várom, légyszi segítsetek!

Ja és milyen vizsgálatokat kell elvégezni a műtét előtt? Ezek mennyi időt vesznek fel és hol kell megcsináltatni őket?

2011. márc. 12. 15:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha áprilisban akarod a műtétet akkor el kéne már menned egy konzultációra.Választottál már dokit?
2011. márc. 14. 11:27
 12/26 A kérdező kommentje:

21.én lesz szülinapom és úgy érzem, hogy ez lesz anyukám ajándéka mert tisztában van vele, hogy mennyire szeretném. :) Jaj remélem nem csal az előérzetem, ha meg mégis, hát majd gyűjtögetek a műtétre. :)

Nem Magyarországon élek, pedig ott azért tényleg rengeteg doki van, aki elismert meg jó referenciákkal rendelkezik, az én városomban 3 sebész közül tudnék választani, a netes oldalukon elolvasom a CVjüket és szerintem az alapján választok, akinek legtöbb tapasztalata van és aki a legtöbb "társaságban" benne van meg stb. :)

2011. márc. 14. 11:52
 13/26 anonim ***** válasza:
Azért nem ártana ha elmennél hozzájuk:Kell a személyes találkozó, mert szerintem nagyon fontos a szimpátia is, az hogy szinte feltétel nélkül meg tudj benne bízni.
2011. márc. 14. 11:55
 14/26 A kérdező kommentje:

Először elmegyek ahhoz, akit már egy fél éve kinéztem magamnak :D, ha ő nem lesz szimpatikus, jöhet a következő.

Méretet te hogyan választottál? Én szeretném, ha nem lenne kicsi műtét után, de nem szeretnék lufit sem és az sem jön be, mikor olyan erős a kontúr és nagy a távolság a két mell között. Itt a GYIKen oldalt vannak a hirdetések (a kék ruhás, párducmintás teljesen testhezálló ruhás, párducos szoknyás meg stb. képek váltakoznak és a fekete melltartós, kiszakított cicanacis lány mellei nagyon szépek szerintem :D).

2011. márc. 14. 11:59
 15/26 anonim ***** válasza:

Elmondtam a dokinak hogy mit szeretnék és mit nem, és Ő mondott méretet.

Természetes kinézetű, nem oda ragasztott két fél labda volt a kívánságom

2011. márc. 14. 12:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Annak a lánynak tényleg szép mellei vannak, de nekem az túl sok lett volna :)Rajta tetszik de magamon az túl sok lenne
2011. márc. 14. 12:06
 17/26 A kérdező kommentje:

[link]

Nekem még az ő melle is nagyon tetszik, de azért nem szeretnék ilyen nagyon kontúrosat. :) A mentor implantátum jó minőségű? Ha a fekete melltartóshoz hasonló mellett szeretnék, mekkorát kellene berakatnom, ha nagyon kicsi a mostani cicim, olyan 75B (de nagyon felszivacsozva, kitömve meg minden :D)?

2011. márc. 14. 12:52
 18/26 anonim ***** válasza:

Ez már nem tartozik a természetes kategóriába, de attól még nagyon szép

Az implantátum mérete ezer meg egy dologtól függ.

Alkat, mellkas méret. Van akinek már 270 cc-vel ilyen lesz és van akinek 400 cc-vel se.

A forma meg attól függ hogy a doki hogy alakítja ki a "zsebet"

2011. márc. 14. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:
Ige jó, bár túl nagy különbség nincs az implantátumok között.
2011. márc. 14. 12:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Mármint minőségben nincs különbség.

Azt hiszem a mentor kicsit keményebb, pl.a nagor puhább

2011. márc. 14. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!