Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Egy nő mitől lesz mű nő?

Egy nő mitől lesz mű nő?

Figyelt kérdés
Nem csak a plasztikára gondolok.
2011. febr. 6. 18:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Akinek a voksán virág nevezetű kacsacsőrű emlős szexinek számít, annak már tuti valamiféle állatfétise van...
2011. febr. 7. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:
22%
Előző, szívemből szóltál:-DDD
2011. febr. 7. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Egyes emberek kezdenek megvakukni valamék vak kitalálta a csúfolódást és megy utána mindegyik hülye Virág SZEXI vagy!!!!
2011. febr. 8. 15:14
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerinted virágocska tud olvasni azzal a bolhafingnyi "agyával"? XDDDDDDD Mondjuk neked sem lehet túl sok eszed, ha egyrészt zoofil vagy másrészt nem jut el az agyadig, hogy az emberek azért piszkálják, mert randa mint a bűn, nem azért, mert irigyek arra a kupac hányásra ami a nevét viseli :D
2011. febr. 8. 15:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Én vagyok az, aki megemlítette a Virágot. Hát undorítóan ronda. Én esküdni mernék rá hogy egy pasi, csak átoperáltatta magát!
2011. febr. 8. 19:07
 16/20 anonim ***** válasza:
Szemét Virág egyértelműen nő nem is akármilye!!
2011. febr. 9. 15:52
 17/20 Nigra válasza:
nem akármilyen...hát igen...ilyen rondát nehéz találni:D
2011. febr. 12. 16:02
 18/20 anonim válasza:
69%
A mai világba(tapasztalataim szerint) a legtöbb férfi a ,,műnőket" kedveli..Sajnos...Nagyon kevés az a férfi aki a természetes nőket keresi.Nagy mell...tökéletes fenék,hibátlan arcbőr..nekik csak ez számít,akinek ez nincsen levan ejtve...:(
2011. febr. 17. 13:24
 19/20 anonim ***** válasza:

Plasztika, műhaj, műszempilla tetovált szemöldök otromba 25 cm-s műköröm...háát olyan vv szandika vagy ki a fene stílus..:D

Nem tagadom nekem is van műkörmöm én is szolizom,festve van a hajam DE(!!!) a körmöm egy kocka alakú pici kis francia,semmi mintával, a hajamat havonta festem hogy ne legyen igénytelenül lenőve és barnából lettem sötétbarna szinte majdnem feketés... és szoliba is csak azért járok mert picit foltosan barnultam le a nyáron,egyébként nem szoktam soha!!

Szóval szerintem az az általánosítás hogy szimplán ezektől valaki mű szerintem hülyeség...utálom én is a mű dolgokat de inkább mint foltos bőrű lenőtt hajú tövig visszavágott körmű legyek...ha minden rendbe jön visszatérek a lakkozott körömre és elhagyom a szolit...ennyi.

2012. aug. 30. 15:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Aki megjátssza magát, nem önmagát adva...
2012. aug. 30. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!