Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Egy nő mitől lesz mű nő?

Egy nő mitől lesz mű nő?

Figyelt kérdés
Nem csak a plasztikára gondolok.
2011. febr. 6. 18:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Természetellenes hajszín, tetovált szemöldök, nagyon hosszú műszempilla, nagyon hosszú, csicsás műköröm, agyonszolizott bőr. őő hirtelen ennyi jutott eszembe.
2011. febr. 6. 18:35
 2/20 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ha túlzásba viszi a sminket, állandóan manikűr pedikúr, a haját kiszőkítteti (vagy legalábbis állandóan festve van), ha műmellei vannak és a szája is fel van fújva, meg ha vannak egyéb látványosan kitűnő plasztikai műtéte, akkor hívom műnőnek.

Ha nagyon elégedetlen bizonyos testrészével(pl punci, orr, fül csúnya nagyon) akkor nem számít annak. Szerintem.

Na meg ez viselkedésen is látszik, kényes, bankkártyára hajt, folyton shoppingol, ilyenek.

2011. febr. 6. 18:38
 3/20 anonim válasza:
72%
Szerintem a jól ápoltság a legszebb, persze kell használni bizonyos termékeket, de az igazi szépség belülről jön. Ja és nagyon fontosnak tartom a vitaminok szedését, többet ér, mint néhány réteg vakolat az arcra.
2011. febr. 6. 19:16
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
Szilikon mellem van és a szám is az.A szemöldököm is tetovált.De senki meg nem mondaná egyiket se.Olyan természetesre sikerültek.Minden héten shoppingolok(a saját pénzemből).Én nem érzem magam műnőnek.
2011. febr. 6. 19:27
 5/20 anonim ***** válasza:

Természetellenes hajszín, felesleges plasztikai műtétek (ezalatt azt értem, ha pl. szülés után lóg a melle és felvarratja, hát lelkem rajta, ettől számomra még nem lesz mű, de ha mondjuk kicsinek érzi a mellét és ezért palsztikáztatja 3 számmal nagyobbra, na az már gáz), műköröm, póthaj, tetovált száj/szemöldök, túl sok smink, ronda smink, sok esetben a szolárium is rásegít a műnőségi státuszra.

Az agyszintet gondolom nem kell említenem a külsőségek mellé.

2011. febr. 6. 20:02
 6/20 anonim ***** válasza:
Ja igen, műszempilla és feleleges kontaktlencse (nem látászavar javítására, hanem mindenféle debil szemszínek elérésére)
2011. febr. 6. 20:03
 7/20 anonim ***** válasza:

"Egy scene sosem fogja bevallani, hogy az."=> Ez csak azért jutott eszembe, mert ugyanez vonatkozik a műnőkre is.

Amúgy szavak nélkül... ezek teljesen magába foglalják ezt a fogalmat:

[link]

[link]

2011. febr. 6. 20:05
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki kicsinek gondolja a mellét és plasztikáztatja belefér szája kicsi megnagyobítatja.Viszont ha olyan testrészét műteti meg amit sportolással ledolgozhat na az már mű nő de ebbe beletarozik a tulzásba vitt plasztikázás is.
2011. febr. 7. 15:54
 9/20 anonim ***** válasza:

Pl. Kelemen Anna és Voksán Virág ilyen.

Alap a szopós száj, a csicsás hosszú műköröm, szolis bőr, szilikon mellek, tetovált szemöldök, műszempilla,természetellenes hajszín:pl. fekete, fehér, platinaszőke, piros +póthaj, túlságosan trendi cica ruházat, túl giccses kiegészítők.

Azért a lányok, nők nagy része nem így szokott kinézni.

2011. febr. 7. 17:49
 10/20 anonim ***** válasza:
Geronyyzo műnő Kelemenn Anna pont átlépte Voksán Virág pedig nem az hogy valaki jól néz ki és meg van műtve és szexi kiegészítői vannak attól nem biztos hogy mű nő.Ez Voksán Virágra pont igaz!
2011. febr. 7. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!