Mi késztet valakit arra, hogy felpuffassza a száját? Eddig még csak olyanokat hallottam (és láttam), hogy az mennyire undorító. Ilyenkor (tudat alatt) azt szeretnék, hogy undorodjanak tőlük?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:56
Felőlem fölháborodhatsz azon, amit írtam, ez mit sem változtat a tényeken.:)
Mindenesetre remekül értesz ahhoz, hogyan szórakoztass engem.;)
(látom, az érveid már elfogytak és átmentél támadásba)
Ezzel magadat minősíted.
Nem, nem vagyok ilyen véleménnyel a szilikon szájú nőkről, úgy veszem észre, hogy inkább te ragaszkodsz ehhez az állításhoz, az pedig igazán nem az én hibám. Én átfogóan alkottam egy véleményt, amit egy hasonlattal is szemléltettem. Nem, nem tetszik a műanyag, nem teszik, hogy mindenhol igénytelen zenék szólnak, nem tetszik, hogy egyformán öltöznek az emberek, az sem, hogy lassan a könyveket is a kukákba dobhatjuk, DE! Ezektől függetlenül vannak olyan emberek a baráti körömben, akikre jellemző ez-az a felsoroltak közül, mégis jól kijövünk, mert ezektől eltekintve van közös érdeklődési körünk.
Egyébként lehetne egy kis önkritikád, mert én semmi bántót nem írtam neked, te vetted személyeskedésnek, amikor leírtam, hogy számomra mindennemű szilikon természetellenes, és te már a legkevésbé sem barátságos hangnemben reagáltál. Kérdem én, mi akkor a problémád? Nem csak te rendelkezhetsz magánvéleménnyel. El kell fogadnod, ha valakinek ez nem tetszik.
Egyébként bioszos vagyok, nem plasztikai sebész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!