Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi késztet valakit arra, hogy...

Mi késztet valakit arra, hogy felpuffassza a száját? Eddig még csak olyanokat hallottam (és láttam), hogy az mennyire undorító. Ilyenkor (tudat alatt) azt szeretnék, hogy undorodjanak tőlük?

Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 00:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ezzel a kedves beszólásoddal,számomra már is sikerült egy silány hulladékká válnod.Hogy lehetnek ilyen gonosz emberek.Igen és te is részese vagy ennek a felszínes világnak.Nem is értem,te nagyítóval nézel mindenkit?Már ne is haragudj,de igen bevallom utálom az ilyen embereket,mint te mert elítélik az olyan embereket,mint én.
2011. febr. 14. 14:56
 12/16 anonim ***** válasza:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:56

Felőlem fölháborodhatsz azon, amit írtam, ez mit sem változtat a tényeken.:)

Mindenesetre remekül értesz ahhoz, hogyan szórakoztass engem.;)

2011. febr. 14. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:

(látom, az érveid már elfogytak és átmentél támadásba)

Ezzel magadat minősíted.

2011. febr. 14. 15:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Még valami: Külsőségekről volt szó. Nem neveztelek rossz embernek, és nem is ítéltelek el, de úgy látszik a túlpörgött agyad ezt már képtelen feldolgozni.
2011. febr. 14. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Te magad írtad,hogy a társadalom minden silány hulladékot befogad és mivel ebben a témakörben írtad le,ezért gondoltam ez a véleményed a szilikon szájú nőkről.Miért kellene,hogy érveljek neked?Ezt nem is értem.Én már leírtam az én érvemet,hogy az enyémen szinte senki nem vette észre és igen sok kritikus emberrel találkoztam már életemben,akik az ilyet nem hagyják szó nélkül.Sok természetes hatású ajak feltöltött nővel találkoztam már,és igen van aki túlzásokba esik.Tudni kell,hogy hová nem szabad kérni a feltöltő anyagot,de azt már tényleg kétlem,hogy ennyire benne lennél a témában,ha csak nem vagy plasztikai sebész.Az,hogy ez téged szórakoztat csak téged minősít.Az előző kommentem egy kicsit hirtelen felindult volt,de kezdem unni az olyan embereket akik látatlanba okoskodnak,hogy de biztos így van meg hogy én tudom...Ok én elhiszem neked!
2011. febr. 14. 16:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok ilyen véleménnyel a szilikon szájú nőkről, úgy veszem észre, hogy inkább te ragaszkodsz ehhez az állításhoz, az pedig igazán nem az én hibám. Én átfogóan alkottam egy véleményt, amit egy hasonlattal is szemléltettem. Nem, nem tetszik a műanyag, nem teszik, hogy mindenhol igénytelen zenék szólnak, nem tetszik, hogy egyformán öltöznek az emberek, az sem, hogy lassan a könyveket is a kukákba dobhatjuk, DE! Ezektől függetlenül vannak olyan emberek a baráti körömben, akikre jellemző ez-az a felsoroltak közül, mégis jól kijövünk, mert ezektől eltekintve van közös érdeklődési körünk.

Egyébként lehetne egy kis önkritikád, mert én semmi bántót nem írtam neked, te vetted személyeskedésnek, amikor leírtam, hogy számomra mindennemű szilikon természetellenes, és te már a legkevésbé sem barátságos hangnemben reagáltál. Kérdem én, mi akkor a problémád? Nem csak te rendelkezhetsz magánvéleménnyel. El kell fogadnod, ha valakinek ez nem tetszik.

Egyébként bioszos vagyok, nem plasztikai sebész.

2011. febr. 14. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!