Mi késztet valakit arra, hogy felpuffassza a száját? Eddig még csak olyanokat hallottam (és láttam), hogy az mennyire undorító. Ilyenkor (tudat alatt) azt szeretnék, hogy undorodjanak tőlük?
sokan azért, m Angelina Jolie-ra azt mondják a pasik, h dögös. m neki furamód jól áll az ilyen száj...és ezért azt hiszik, majd nekik is jól fog, és ők is szexszimbólunok lesznek. :D ...meg a telt szájról, ha szép, a pasiknak rögtön eszébe jut vmi...
én mondjuk sose csináltatnám meg a sajátom, imádom, h az enyém olyan kis keskeny szív alakú, mint a gésáknak.
aki elégedetlen a sajátjával, az csináltatja meg.
ha nem extrémitásról beszélünk akkor szépek a telt ajkak. nekem mondjuk mázlim van mert természetesen is elég teltek, nem kell bele semmi:D
egy normális plasztikai sebész ugy csinálja meg, hogy arról kb meg sem mondod hogy nem igazi, és akkor senki nem fog fujjogni.
az hogy miért csináltat magának valaki akkorát mint az a mária... ő ezzel tűnik k ia töemgből. mindenkinek más bogara van.
(Utolsó vagyok)
A szilikon mellről is meg lehet mondani, hogy szilikon, még ha elsőre természetesnek is látszik. Nem úgy "viselkedik", ahogyan egy természetes mell. Bizonyos testhelyzetekben egyszerűen lehetetlenség letagadni.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:59
Többet tudok róla, mint azt hinnéd.;)
Miért érzem úgy, hogy a sértettség beszél belőled?
Egyébként nem az a mérvadó, hogy az átlag embernek mi tűnik fel, és mi nem. Sőt, meglepődnék, ha a mai felszínes világban ezt leszólná bárki is, leszámítva az elenyésző kivételt.
Britney Spears számai sem lesznek igényesek és változatosak azért, mert sokan hallgatják azokat. Ez csak azt bizonyítja, hogy bármily nemű silány hulladékot bevesz a mai társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!