Mit csináljak ezzel?
Figyelt kérdés
A térdkalácsaim alatt ugyanúgy,ugyanott kijött fél éve 2 pukli ami csontkinövés szerintem, mert ha megfogom csontot érzek.És azóta ott van.Ha csontkinövés le lehet operálni ugye jól tudom? Mert elképesztően irritál és eléggé idiótán nézek így ki!!2011. jan. 23. 09:08
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg műtéti úton el lehet távolítani. Gondolj például arra ha valaki hosszútávon nem megfelelő cipőt hord és bütyke van. Az is egy csontkinövés, amit levágnak. De ha elhanyagolják eldeformálja a lábat. Szerintem menj el vele dokihoz. Gondolom kitapogatja megröntgenez és meg mondja mi a teendő. Ismerősöm bütyökkel mondjuk 6 hétig feküdt tökig gipszben. De azóta se jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!