Megéri ennyit szenvedni vele? 8-10 évet jósoltak még hátra
Figyelt kérdés
kb 1 éve volt nagyon nagy balesetem és az egyik könyököm a másik alkarom és a hasamon is vészesen nagy volt a hámsérülés, ezek nagy része keloiddal gyógyult. az orvos most a hasamat injekciózza havonta (1 alkalommal 20-30 szúrás pici tűvel) és nagyon nem szeretem. elvileg ez majd segít amennyit tud. szerintetek megéri?2011. jan. 22. 21:20
1/7 anonim válasza:
Ha nagyon zavar,akkor szerintem igen. :)
Megkérdezhetem,hogy miért csak annyi van hátra neked. :O
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most akkor jól értelmezzük az előző válaszolóval, hogy 8-10 éved van hátra? Vagy a kezelés időtartama annyi?
Ha az első az igaz, akkor én nem szenvednék ilyen injekciókkal, hanem élvezném az életet, amíg lehet...
4/7 anonim válasza:
Szerintem a kezelés annyi...
ha téged nagyon zavar/emiatt gátlásaid vannak,akkor mindenképpen érdemes:)
5/7 A kérdező kommentje:
igen, a kezelés annyi:) megmondták hogy tökéletes már nem lehet, de javítani még igen. 15 éves vagyok, előttem az egész élet. a hasam terhesség után tudnák majd megcsinálni. mindig úgy gondolom hogy megéri, és csodálva várom az eredményt, de a kezelések után nagyon ki tudok borulni... lelkileg megvisel.. megéri?
2011. jan. 23. 11:26
6/7 anonim válasza:
Ha ilyen fiatal vagy szerintem mindenképpen megéri:) Nagyon fájdalmas egy ilyen kezelés egyébként?
előző voltam.
7/7 A kérdező kommentje:
igazából a hasamat szúrkálják, de mivel a keloid annyira vastag, nem nagyon érzem, és ebben van érzéstelenítő is. de természetesen egy kezelés sem kellemes.
2011. jan. 24. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!