Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » DR Urszán Alberthez fordult...

Cetcápa kérdése:

DR Urszán Alberthez fordult már valaki, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem ő műtött:)

Ő tényleg nagyon nagyon aranyos! És mindenki nagyon kedves,aki nála dolgozik.

Nekem a mellemet csinálta és nagyon tetszik. Tervezek még további műtéteket és tuti,h hozzá fogok menni..

2011. jan. 6. 17:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Te melyik testrészedet szeretnéd megcsináltatni?
2011. jan. 7. 14:39
 3/10 A kérdező kommentje:

szia,

én cickóra futnék:)) Mostanság... nem rég voltam nála...

megosztanád velem a saját tapasztalataidat??? pl. méret választás, lábadozás... ez az egész milyen a műtét meg hasonlók, megköszönném... hol operált?

köszii.))

2011. jan. 8. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
írtam priviben:)
2011. jan. 8. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Messzire kerüld el az Urszánt, nagyon rosszak róla a hírek. Agyba-főbe hirdet - ezen a fórumon is - ez már önmagagában is nagyon gáz. Menj inkább a dr. Krasznaihoz.
2011. jan. 12. 09:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Szia,

milyen hírek??? konkrétum van? Nála jártál már? Krasznainál voltál??

köszi szia

2011. jan. 13. 09:12
 7/10 anonim válasza:
Én konzultáción voltam nála és nagyon nyomasztó volt az egész! Felszínes és arrogáns volt a doktor úr. elmondta, hogy mi az az orrműtét (10 perc)és át is ült a szomszéd szobába és átküldte a titkárnőjét, hogy a továbbiakban ő áll a rendelkezésemre. Jó érzés volt kijönni onnan. Ha ingyen csinálná a műtétet, akkor sem mennék ahhoz az emberhez. Bár a tudásáról nem tudok nyilatkozni, de sok jót nem hallottam róla a különböző fórumokon.
2011. febr. 5. 16:18
 8/10 A kérdező kommentje:

...hát sajnálom én 2. szorra voltam nála és nagyon készséges volt...

én nem találtam róla semmit és azért nyitottam ezt hátha tud valaki ezt-azt...

de köszi, hogy megosztottad.)

2011. febr. 7. 14:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Dr. Urszán Albert hát elég egy buta nőcskét játszik itt kérdezőként.

"Gusztustalan undorító gerilla marketing az ilyen henteseknek. Nála már csak az áldozatai ízléstelenebbek."

"A TB. Által is támogatott helyre állító plasztikai sebészeten kívül csak szörnyek készülnek az ilyen helyeken. Bár lehet, hogy előbb le kell vetkőznie, vagy csak közelebb kell menni az áldozathoz, akit eltorzítottak. De akkor jól látni torzítást. Ott a fél Holy Wood a nők (is) a harmincas, negyvenes éveiktől szörnyé válnak, kép retus nélkül sokszor rájuk nézni is förtelem, a sok plasztikától."

2011. máj. 24. 01:39
 10/10 anonim válasza:

Szia, én több mint 10 éve nála csináltattam meg a cicimet, és most is megyek újra hozzá. Akkor ugyan még nem volt meg a mostani elegáns privát praxisa, de nem volt semmi rossz tapasztalatom. Az igaz, hogy nem túl beszédes, vagy nyájaskodó, de point ez a lényeg, hogy a tényeket mondja csak. Nyilván nem beszélhet rá semmit a páciensre, vagy nem akarja öket befolyásolni a döntéseikben, így a páciens saját akarata teljesül. Jól van ez így. Az ö dolga a szakmai rész, a titkárnöé meg a többi. Na ok, egy kedves mosollyal elköszönni jobb lenne, mint gyorsan elviharozni. Ezt én is aláírom...

Ja, és küldtem hozzá 2 barátnömet, mind a ketten elégedettek voltak, és tényleg szép munkát végzett.

2013. júl. 3. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!