Mi a véleményetek a köldökpiercingről?
Szia! Ha fémérzékeny vagy és annak ellenére fémet teszel bele, akkor fogja kidobni! Nameg, ha otthon barátnő szúrja neked akinek 0 képzettsége nincsn. Ja, meg ha alkohollal kezelgeted... Sokaknak az dobta ki.
Szűk felsőbe ki fog domborodni az ékszer:) és ha kiveszed mert megunod számíts rá h csúnya lesz a helye. Ha terhes leszel, utána akkor is csúnya lehet.
Nekem van és nagyon szeretem. Holnap lesz egy hetes:P
Szüleid megengedik?
Csináltasd meg, ne hallgass azokra, akik azt mondják, ribancos, meg gusztustalan, csak le vannak ragadva, nekik a tetoválás meg a piercing szentségtörés xD
Ezüstöt ne rakass, mindenképp orvosi fémet rakass bele, és 3 hónapig ne cseréld ki, csak tisztogasd, akkor nem cseszed el.
Ha mindent betartasz (ott úgyis elmondják), akkor ha egyszer úgy döntenél, hogy kiveszed, akkor sem lesz csúnya heg a helyén.
Én elmondanám, hogy a tetoválás igenis lehet szép és sokkal kreatívabb, mint egy köldökpiercing ami olyan, hogy inkább csak ennyi: undorító. Szép has meg nagyon ritka...
A feletted lévő voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!