Szerintetek ez elérhetetlen cél? Kérlek ne legyetek undokok azért, mert más vagyok. 🥺
Sziasztok,
Igyekszem mindent röviden megfogalmazni, de lehet ez egy picit hosszú lesz.
Ha van hiba a szövegemben, az azért van mert álmos vagyok. Elnézést.
22 éves transz lány vagyok és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szüleim nagyon támogatnak, úgy hogy megengedik, hogy az egész having fizetésemet félretegyem és mûtétekre gyûjtsek, amik nagy mértékben nôiesíteni fogják az arcom és a testem. (Plusz infóként: Nyugat Európában élünk. Nem Magyarországon.)
A következô mûtéteknek akarom magam alávetni és már találtam is jó sebészeket:
1.Facial feminization surgery (arc nôiesítô mûtét)
2. Komplett test lézeres szôrtelenítése. (Tudom ez nem mûtét)
3. Megereszkesett bôr eltávolítása. (184 cm magas vagyok és nagyon túlsúlyos voltam. 155 kg voltam, amikor elkezdtem fogyózni és most vagyok 88 kg, de le fogok menni 60 kg-ra, hogy még izom tömeg is Nagy mértélben csökkenjen (,mert ugye a férfiaknak több izomtömege van mint a nôknek alapból).
4. Derék keskenyítése úgy, hogy a az álbordáimat eltörik.
5. Fenék megnagyobbítás implantátumokkal.
6. Mell megnagyobbítás szintén implantátumokkal.
Nekem az a célom, hogy teljesen nônek nézzek ki, mert olyan álomszakmám van, akiben jobb ha nem ismerek fel transzként, mert különbözô nemzetekkel szándékozom dolgozni, akik között vannak kevésbé nem elfogadóak.
Na meg kevésbé kell félnem bántalmazástól az utcán.
A legfontosabb viszont az, hogy végre fogok tudni élni. Én rengeteget szenvedek a diszfóriától és az emberektôl is tartom, mert az arcom (mások elmondása szerint) androgûn és sokszor furán néznek rám és volt, hogy már meg ja fenyegettek azért, mert csak úton voltam a boltba venni fogkrémet.
Én tartom attól, hogy túl férias a kinézetem és ezek a mûtétek nem segítenének. Én már próbáltam öngyilkos is lenni és tényleg szeretném, ha ez az vágyam valóra válna, mert sok függ tôle.
Lehetséges lenne az, hogy esetleg rám írtok privátba és az arcomról küldök nektek fényképeket és megmondjátok nekem ôszintén, hogy túl férfias-e az arcom? Szerintem azok, akik azt mondták, hogy nem férfias, hanem androgûn kegyes hazugságot mondtak nekem.
Kérlek legyetek ôszinték, de ne bunkók úgy értve, hogy a másságom miatt mindenféle jelzôvel illetek, stb.
Nagyon hálás lennék érte.
Aki erre idôt szán annak köszönöm szépen elôre is!
Szép estét nektek. 🙂
Szia, amiket tervezel már nagyon sok transz nőnek sikerültek, szóval semmi nem akadályoz meg ebben téged sem. Ha gondolod küldhetsz képet is és elmondom, hogy mit gondolok.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!