Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Ajkukat feltöltõ hölgyek: miért?

Ajkukat feltöltõ hölgyek: miért?

Figyelt kérdés

Elsõsorban olyanok válaszoljanak, akik meg is csináltatták.

A telt ajkak érzékinek, szexinek számítanak sokaknak, értem.

De ezek a futószalagon gyártott kacsaszájak: szerintetek szép?

Nem gondoljátok, hogy ordít messzirõl, hogy nem igazi, hogy túl mû?

Kicsit nevetséges.

Ezt szeretnétek?

Meg annyi lánynak van, tehát nem is egyedi már.

Volt, aki megbánta?

nov. 7. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:
8%

Nem tudom, de az én páromnak nagyon vastag telt ajkai vannak. olyan van neki mint amilyenre csináltatja minden ribi.. :D szóval én megértem ha olyat szeretnének mint amilyen neki van.

De persze azon már látszik hogy mű, a vékony száj nem tartozik bele a nőiességbe szerintem, és ezért csinálják.

Mondjuk még az én párom is kinyomja kicsit az ajkait hiába nagy neki, mikor szelfit csinál :DD de minden lány ezt teszi szelfizés közben. ribis, de ha nekik ez a nőies? leszarom

nov. 8. 07:13
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Rossz lehet úgy élni, hogy nem tudod elviselni, ha olyat látsz, ami nem tetszik...
nov. 8. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
13%
Huh, mi ez az oldal? mi ez a brutális lepontozás mindenkitől, mi olyan rosszat írtam? én pont hogy pozitív próbáltam lenni.
nov. 8. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Nekem ugyan nincs, de egy barátnőmnek meg anyámnak is volt hyaluronos feltöltése. Nem látszott rajtuk hogy mű, nem lett kacsaszájuk. Meg ugye ez egy idő után ki is megy, ha nem tetszik valakinek akkor max nem tölteti újra. Botoxot rakatni ma már nem annyira divat.

Nyilván ami jól sikerült, azon nem látszik hogy feltöltött, arról nem tudod hogy az. Amiről látszik, arról meg azért látszik mert rusnya lett. De attól még van egy csomó olyan is, ami töltött, de te nem látod rajta.

nov. 8. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
42%

A kacsaszáj nem szép, de ha nem viszik túlzásba nem is ilyen a végeredmény.

3 éve járok feltöltetni az ajkaim, általában 1-2 napig kicsit duzzadtak a töltés után, de ha az lemegy természetes hatást kelt. Kb 7-8 havonta megyek, akkor kezd látszani hogy már szívódik fel az anyag. Nyilván más ha valakinek amúgy is vastag ajkai vannak és úgy jár gyakran vagy több milit is kér alkalmanként.

Nem érdekel hogy nem egyedi, nem azért csinálom mert ezzel akarnék kitűnni. Zavart hogy milyen pici a szám és alig van ajkam, gondoltam egy próbát megér, nekem bejött. Nem bántam meg, de ez nem is egy drasztikus vagy maradandó beavatkozás, ha nem tetszett volna az eredmény többet nem mentem volna.

nov. 9. 00:29
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Van, akinek természetesen van vastagabb szája. Na, az iszonyat vonzó tud lenni nőknél és férfiaknál is. Számomra. Nem általánosítok.

Viszont ezektől a töltőanyagos borzadályoktól feláll a szőr a hátamon, annyira undorító. Akkor is, ha “kevés” van benne. Az ilyen mű gyártmányokban nincs meg az a szexiség, ami a természetesekben. Nem kell mindenkinek vastag száj. Akinek genetikailag nem olyan, annak nem is áll jól.

Túl van hypeolva ez a hülye töltögetés. Pedig nem a szépség kulcsa. Egy kicsi, vékony száj is lehet szép.

nov. 9. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!