Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek ,mit visel az ideális...

Hölgyek ,mit visel az ideális férfi ?

Figyelt kérdés
Térjetek ki minden apró részletre,a ruházatot illetően és ha kérhetem kort írjatok.

tegnap 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Az én szememben ékszert nem. Nagyon taszít a nyaklánc és a karkötő is, meg igazából a jegygyűrűn kívül az összes.
tegnap 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szép karóra sem tetszik egy eleegáns férfin?
tegnap 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Úgy vagyok vele, mint az első. Jegygyűrű és óra, a többi ékszer férfin engem taszít.

Olyan helyen dolgozik, ahol félelegánsan kell megjelenni, smart casualban jár, így jobb rákeresni, ha akarsz.

Ha megyünk kirándulni, meg itthon sima melegítőben van, de szerencsére nem az a típus, hogy ugyanazt a lyukas pólót hordja 15 éves korától.

tegnap 15:47
 4/9 anonim ***** válasza:
38%
Az ideális férfi számomra az, aki a stílusán megfelelően öltözik. Ha sok ékszert akar, akkor azt, ha semmit, akkor azt - legyen hiteles. Ne másokra hallgasson, hanem önmagára.
tegnap 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
68%
Semmit
tegnap 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
44%
Édes jó istenem, mi rosszat mondtam? Én utálom azt, aki felvesz egy jelmezt, ami a "köz" számára elfogadható. Azt szeretem, ha valaki hiteles.
tegnap 17:46
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Minden zsebében egy vaskos bankkártyát.

Az nagyon tud öltöztetni!

tegnap 18:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor "ideális", ha:

- kerti munkához gumicsizmát,

- barkácsoláshoz védőkesztyűt,

- az Operába öltönyt visel.

Viccet félretéve, én sem hordok mást a karikagyűrűn kívül.

(pedig van karórám, nyakláncom, pecsétgyűrűm, stb)

tegnap 18:46
 9/9 anonim válasza:

casual outfits...Az minden palit vonzóvá tesz. Nekem mindegy, hogy hord e ékszert vagy sem, de szerintem szexi tud enni egy karkötő vagy ha nem csak egy stílusa van. Pl ha néha sportosabban öltözködik, tehát lazábban :))

Ha órát hord az is nagyon bejön. Régebben menő volt a palikon a kiszakított naci...most már azt mondom, hogy a csajokon okés...de srácokon nem nagyon...valakinek talán jól áll, mint a skinni jeans...vagy a szemöldökbe vágott kis sáv...nem mindenkinek áll jól és ezt el kell fogadni...egy kicsit zömökebb erősebb alkatú esetleg túlsportolt férni nem fog jól állni a skinni jeans és -1000 aura, ha még ki is van szaggatva és télen járkál benne kint Xd

tegnap 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!