Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Hogyan törôdjek bele, hogy a...

Hogyan törôdjek bele, hogy a plasztikai mûtéteimig továbbra is ki fogok maradni sok mindenbôl?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és ronda. 184 cm magas, 58 kg, lógó bôröm van a nagyfokú fogyás miatt (160 kg voltam), az arcom nem nôies, PCOS-em és hirsutismusom van, a lábaim és a kezeim is nagyok és a mellkasom nagy és a vállaim is szélesek.

Igaz, hogy én soha nem szocializálódtam, mert engem sokszor bántottak a kövérségem miatt és még barátkozni sem barátkoztam, nem hogy fiúztam,mert meg voltam gyôzödve, hogy ronda voltam.

Most, hogy lefogytam, még mindig csúf vagyok.Mindig is ilyen remete voltam,mert szégyeltem a külsôm és csak éjjel jârok el futni stb.

2023 júliusában megpróbáltam öngyilkos lenni, úgy hogy autómmal neki mentem egy fának.

Azt követve a szüleim felajánlották, hogy segítenek nekem abban, hogy meg legyen az arc mûtétem, a lógó bôr eltávolítása, a lengô bordák eltávolítása, a vállkulcscsontok megrövidítése, a BBL és a mellmegnagyobbítás, úgy hogy velük élhetek ingyen és az egész havi fizetésemet eltehetem mindig félre minden hónapban.

Tudom, ez szégyen, viszont nagyon rühellem a kinézetem, ezért elfogadtam a szüleim segítségét.

Gyûlölöm, hogy a kinézetem miatt sokan piszkáltak és hogy kimaradtam és ki is fogok maradni dolgokból még 5-6 évig (Ennyi idô alatt lesz meg az összes plasztikai mûtétem.)

Addig, hogyan törôdjek bele, hogy sok dologból kimaradtam és még ki is fogok maradni 5-6 évig,mert ronda vagyok?

szept. 7. 12:24
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy az egész testes szôrtelenítésre is gyûjtök és a szôrzet eltávolítása már folyamatban van.
szept. 7. 12:25
 2/8 anonim válasza:
100%

Nem lehet hogy rossz az önképed??

Pszichiáterrel beszélgettél már??

szept. 7. 13:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem nem eggyel. De nem használtak.
szept. 7. 13:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképp keress másikat.

Tudod az se old meg mindent,főleg ha fejben van a probléma

szept. 7. 14:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem fején van 😞
szept. 7. 14:55
 6/8 anonim ***** válasza:
De, fejben van nálad probléma. Hosszútávú pszichiterápia egy terapeutával. Nem többel.
szept. 7. 22:43
 7/8 Noren1989 ***** válasza:
Màr ne haragudj, de ehhez a magassàghoz még nőként is dukàl legalàbb 80kilónyi súly. Àtestél a fogyàssal a ló túloldalàra?
szept. 8. 08:00
 8/8 anonim válasza:
75%

29 éves vagyok

En is szoros vagyok mindenhol- folyamatosan szőrtelenítek.

1.80 magas vagyok , 77 kiló.

Ha sportolsz, a mi magassagunkhoz 70-80 kiló normális .

Csunya a fejem , hatalmas ,kampos orrom van. A szemem alatt olyan táskák vannak hogy az eszméletlen.

Fekete a szemem alatti bőr. Karikás, taskas.

Pattanás, narancsbor, ferde fogak, kevés haj.

Így nézek ki !!!! Esküszöm!

És mégis, mind3n nap minimum 1x alaposan fürdök, van egy drágább parfumom

Szépen,divatosan oltozok,ízlésesen.

Nincsenek draga ruháim.

Sokat mosolygok, vidám, barátkozós típus vagyok.

El sem hinnéd hány barátom volt már.

Hány szexkapcsolatom.

A férfiak egyszerűen imádnak!!!

És tudod miért?

Mert én is imádom magam !!!

Fiatal vagy !!! Egy életed van!!

Nemsokára (max 100 év múlva) te is ,én is , és az is aki ezt épp olvassa halott lesz.

Ne hagyd a legszebb eveidet karba veszni!!! Nem akarlak lebeszelni semmilyen mutetrol, még akkor sem.ha úgy gondolom hogy szükségtelen. Csak annyit akarok mondani hogy ne hagyd az időd kárba veszni és próbáld meg a legjobbat kihozni a jelenből!!

És kérlek ne az instagramos meg a tiktokos " tökéletes " nőkhöz viszonyitsd magad!!!!!

Menj ki , szórakozz, ismerkedj !!!

Nekem is már párszor mondtak hogy ronda vagyok, sokszor megbantottak. De sokan viszont tényleg imádnak, így ahogy vagyok. Mostanra tartós kapcsolatom, gyermekem van.

Hidd el , sok minden múlik a kisugarzasodon.

Lehet hogy nem leszek soha szép, nem leszek insta modell ,de én így szeretem magam !!!

Neked is ezt kellene megtanulnod.

szept. 17. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!