Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szülés után plasztika?

Szülés után plasztika?

Figyelt kérdés

Szülés (császármetszés) után mennyi időnek kell eltelnie, hogy plasztikáztathassa valaki a hasát?

A mellek akkor is megereszkednek, ha nem szoptat az anyuka?

Ha igen, mikor lehet azt is plasztikáztatni?

A csípő tényleg eltűnik?

Azt olvastam ahogy tágul a méh (nem csökken vissza a mérete szüléd után), a csípő is kiszélesedik és olyan marad. Ez igaz?

Mit lehet vele kezdeni?

(Csak kíváncsiságból érdekelnek, egy barátommal beszéltünk ilyen dolgokról és nem értettünk egyet. nem vagyok és nem is leszek terhes)

aug. 17. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
14%

" ... és nem is leszek terhes ..."

Ember tervez, ...

aug. 17. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Mindenkinek máshogy reagál a teste és máshogy regenerálódik. És persze nem is mindenki tesz érte. De van, aki minimális odafigyelessel is visszanyeri az alakját. Meg a kiindulási forma es fittség is sokat számít.
aug. 17. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt senki nem tudja megmondani előre, minden test más. Az sem mindegy, hogy mennyi idősen szül az anyuka, a fiatalabb szervezet jobban regenerálódik. Az sem mindegy, hogy hányadik gyerek, a sokadik már nagyobb "pusztítást" szokott végezni.

Én hüvelyi úton szültem, úgyhogy az első kérdés passz. De azt szoktam olvasni, hogy ami 9 hónap alatt történt a testeddel, azt ne várd hogy ennél rövidebb idő alatt vissza álljon. Szerintem egy évet legalább tanácsos lehet várni.

A mellek akkor is megereszkedhetnek ha nem szoptat az anyuka. Mivel sokszor arról a hormonális változások tehetnek, gyengülnek a szövetek. De nekem pl nem ereszkedett meg, pedig szoptattam. Plasztikátatni a szoptatás abbahagyása után érdemes, de hogy mennyivel, az megint csak változó, mert mindenkinek más ütemben apad el a teje. Nekem az egyik még szoptatás abbahagyása után fél évvel is teltebb volt mint a másik, meleg zuhany hatására meg elkezdett feszülni. Király volt mikor menni akartam valahova, lezuhanyoztam, aztán ott álltam a feltűnően felemás melleimmel konstatálva hogy a feszülős felsőket még mindig hanyagolnom kell. Féltem hogy így marad, de csak leállt az is végül a termeléssel szerencsére. De olvastam hogy van akinek ezek a feszülések évekig is megmaradhatnak. Addig nyilván nem érdemes műttetni.

Hova tűnne el a csípő? Pont hogy szélesedhet elvileg, bár én ilyet nem tapasztaltam, de attól még biztos létező dolog.

Szóval nekem igazából semmilyen maradandó változás nem lett. Több anyuka barátnőmet is láttam már öltözőben, és ők is teljesen jól néztek ki. Engem terhesség előtt mindig nagyon megrémítettek az ilyen extrém példákat bemutató netes fotók, ahol tényleg ott marad a nő óriási kötényhassal, meg földre meredő mellekkel. És persze van ilyen is, de azért nem CSAK ilyen. Előre nem lehet tudni hogy kinek a teste hogy reagál. Amit tenni lehet, hogy nem hagyja el magát az ember, figyel az étkezésére. Aki hisz benne az kenegetheti magát stria elleni krémekkel, meg szedhet kollagént. És ezeken kívül csak reménykedni lehet, hogy nem hagy majd sok maradandó nyomot a terhesség.

aug. 17. 23:38
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

A mell megduzzad ,emiatt kinyulik a bor.

A caaszarral lesz egy gusztustslan vagas a hason. Az egesz has bore elnyulik.

Az ilyen mutetek utan 1-2 honapig nincs fiziksi munka. Egy kisgyereket meg nem lehet levslasztsni az anyjatol mert orokre megpecseteli a kapcsolatot.

Ha zavar h a tested nem lesz tobbet vonzo,akkor fogadj orokbe vagy legyel neveloszulo , mintsem a gyereknek felhanytorgasd egesz eleteben h o tette tonkre a tested.

Milliokrol van szo es sok szenvedesrol meg sok munkabol kiesett honaprol. Ha nevelodzulo vsgy,azert meg tamogatadt is kspsz az allamtil es a hibas genetikaju ronda egyedeket elutasitastod.

aug. 18. 07:30
 5/5 A kérdező kommentje:

3 Bocsi, hülyén fogalmaztam. Azt akartam volna írni, hogy a derék tűnik el, kiszélesedik olyanra mint a csípő.

Köszönöm szépen a részletes válaszodat, nagyon hasznos volt!

4 nem hinném, hogy vissza lehet utasítani a "hibas genetikaju ronda egyedeket". Amúgy meg többnyire cigány gyerekeket adnak ki. Azoktól még mindig jobb választás a több milliós plasztika 😁

köszönöm a te válaszodat is!

aug. 18. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!