Elgondolkodnátok szülés után mell helyreállító műtéten?
Meg nincs gyerekem, viszont nagyobbak a melleim, 80/36C-s (hasonló, mint a 34D, de széles a mellkasom profilból, így nem jó az a méret).
Már most is látványosabban lógosabbak, mint kamasz koromban (akkor csak 75C volt a méretem), és attól tartok szülés-szoptatás után teljesen megereszkednek majd... :(
A probléma a mellbimbómmal van, lehet elég lenne később feljebb helyeztetni.
Szerintem anyagi akadálya nem lesz, de már beszéltem erről a párommal, hogy hiába szeret úgy ahogy vagyok, az önértékelésemnek nem a legjobb, hogy ennyire kúp alakú a mellem, hiszen anyukámnak és húgomnak is gyönyörű, nagy kerek melleket adott a sors.
Nagyobb méret nem kellene, én ugyanis 6 centivel alacsonyabb vagyok anyuéknál, csak az alakja bánt. Anyának is mondtam, egyszerűen kinevetett. Szerinte ha túl leszek a családalapításon, akkor másképp fogom gondolni.
Még tanulok, de azért 30 éves koromra szeretnék már babát, nem tudom mennyire fog megváltozni a véleményem.
IR-em van és IBS-em egyébként, hol lefogyok, hol felszedek 5-10 kilót, 5 éve küzdök ezzel, és szerintem ez is teljesen betett az önértékelésemnek, most pszichológushoz járok, mert tavaly év végére depresszióba estem, nagyon nehéz ezzel a betegséggel és a fájdalommal együtt élni. Akkor már legalább nézzek ki jobban?
26/N
(Természetesen fontosabb dolgokra is figyelek, sokat látogatjuk a családjainkat, adakozunk, stb. És megvisel a szerencsétlen emberek sorsa. Tudom, az én problémám egy háborúhoz képest vicc kategória).
26/N
Szia.
Nekem is 80C-sek a cicik. 32 vagyok ikreim lettek. Alak is hasonló. Fél évet szoptattam, de nem ereszkedett meg. Viszont az alak miatt én is gondolkodok a műtéten. A teltségből veszetettek kicsit, de nem tejeszacsi szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!