Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretném az egész arcomat...

Szeretném az egész arcomat átformálni.Sajnos elég csúnya vagyok,plasztikával csúnya arcból tudnak csinálni egy szép,vonzó arcot?

Figyelt kérdés

aug. 14. 09:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 vagyok , sztem te fix szebb vagy nálam
aug. 15. 20:46
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem csak csúnya, undorító is leszel
aug. 16. 12:05
 13/21 Meton ***** válasza:
100%

Azért a karakteres arc nem azt jelenti, hogy csúnya, csak nem fér bele az egyenarc kategóriába, amit szépnek tartunk. Van, akinek extrém nagy az orra, mint pl Gerard Depardieu, vagy Jean Reno. Persze ha igazán karakteres arcokat akartok látni, akkor nézzétek Fellini filmjeit, ő csakis karaktere arcú színészekkel dolgozik.

A karteres arcot mindenki megismeri és nem felejti el. A szép arcokat összekeverik, ami kellemetlen is lehet. A karakteres arc mögött viszont mindig személyiség áll, amit akkor is felismernek, ha 100 éves lesz, mert annyira jellegzetes. Az viszont fontos, hogy legyen igényes. Az is fontos, hogy legyél büszke az arcodra és ne akard megváltoztatni, mert az már nem te leszel. Olyan, mintha nevet változtatnál, gyakorlatilag elveszted a személyiséged.

aug. 16. 14:50
 14/21 Meton ***** válasza:
100%
Én Vágó Istvánon döbbentem le, amikor az orrát megműttette. Mindig mondogatta, hogy nagy krumpliorra van, de ez rajta kívül szerintem senkinek se tűnt fel. Viszont miután megműttette, nagyon bizarr lett. A műtét jól sikerült, csak a látvány mégis zavaró volt. Az ilyen hibák hozzá tartoznak az emberhez, nem szabad eltüntetni. Természetesen nem a Notre Dame-i toronyőrről beszélünk, az durva, de szerintem senki sincs azon a szinten.
aug. 16. 15:04
 15/21 anonim válasza:
100%
Csúnya nő vagy férfi nincs, csak önbizalom hiányos. Járj edzeni, legyél ápolt, műveld magad, köss barátságot magaddal, legyen önbizalmad.
aug. 16. 16:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Fejátültetésre nem gondoltál?
aug. 17. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagy pénzért mindig találhatsz orvost, aki elvállalja.
aug. 18. 00:04
 18/21 anonim ***** válasza:
Azért a műanyagnak is van határa. Én a helyedben azzal kezdeném hogy javitok a stílusomon, hajviselet, ruha, stb. És természetesen sport hogy, formasodj.
aug. 19. 13:45
 19/21 Meton ***** válasza:
Ahogy 18-írta, plusz mosolyogj, az lágyítja a vonásokat. Beszélgess sokat és barátkozz. Igyekezz építeni az önbizalmad, hogy az arcszerkezeted egyedinek és menőnek lásd.
aug. 20. 11:22
 20/21 anonim ***** válasza:
A kérdező kamuzik nem is csúnya
okt. 23. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!