Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Szeretném az egész arcomat...

Szeretném az egész arcomat átformálni.Sajnos elég csúnya vagyok,plasztikával csúnya arcból tudnak csinálni egy szép,vonzó arcot?

Figyelt kérdés

aug. 14. 09:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ha csak az orrod, füled, fogad vagy ilyesmi csúnya, azt meg lehet oldani, de ha a komplett arcszerkezeted…azt ha meg is lehet valahogy csinálni, kemény milliókba kerül majd.

Amúgy belőlem az orrplasztika, fogszabályzó és a szemüveg elhagyása szép nőt varázsolt, de csak mert az arcom többi része nem csúnya. Szoktam látni nőket, akik esetében rendes sajnálat fog el, mert pont az fut át az agyamon, hogy szegénynek hiába lehet pénze, nincs az a plasztika, ami szépet varázsolna belőle.

aug. 14. 09:13
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Hát igen, egyeseknek fontosabb a látvány mint a valóság....
aug. 14. 10:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy úgy általában csúnyának érzed magad nem egy jó kiindulási pont. Így szoktak azok a túlplasztikázott emberek indulni, akik sosem boldogak az eredményekkel.

Konkrétan meg kéne nevezni mivel van bajod, és ezzel realisztikusan mit lehet kezdeni.

Pl egy orrplasztikával lehet a formán, méreten alakítani, de ez attól is függ milyen a hozott anyag.

Ez viszonylag gyakori és rutin eljárás.

Fillert lehet berakatni, de fontos, hogy értsd ez hogyan viselkedik a bőrben az évek során.

Vannak kicsit húzósabb procedúrák, ahol már csontot reszelnek le, vagy teszenk inplantátumot a csontra. Ezek lassan gyógyulnak, kb fél év alatt, és több pénzbe is lesznek.

aug. 14. 11:25
 4/21 A kérdező kommentje:

Nincs gond sem az orrommal,sem a fülemmel,sem a fogammal

Maga az arcszerkezetem csúnya ezt szeretném átszabatni

Nemszámít mennyi pénzembe kerül,a lényeg hogy kivitelezhető-e a csúnya arcformából egy helyes forma

aug. 14. 16:19
 5/21 anonim ***** válasza:
45%
Én is utálom az arcom
aug. 14. 16:43
 6/21 Meton ***** válasza:
61%
Nincs olyan, hogy csúnya arc. Van szép arc, ami pont azért szép, mert jellegtelen. Ezeket nem szeretem, mert nagyon könnyű összetéveszteni. Azon kívül van a karakteres arc, ami nem szép, de érdekes és egyedi. Shwarzenegger arca is ritka ronda, de így senki sem gondol rá. El tudom képzelni, hogy fiatalabb korában megijedt a saját tükörképétől. Viszont szeretjük a filmjeit és szerintem az arcára se úgy gondolnak, hogy ronda lenne.
aug. 15. 14:50
 7/21 anonim ***** válasza:

A koponyádat nem fogod tudni kicserélni. Az arcod hossza, a szemed közti távolság stb adottság.

A csontból le lehet faragni, esetleg hozzá tenni implantátumot, de ez drága és kockázatosabb.

aug. 15. 15:04
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
#6 tehát nekem karakteres arcom van akkor csúnya az arcom ??????
aug. 15. 15:11
 9/21 A kérdező kommentje:

Leírtam már nemszámít hogy drága nem ezen múlik

6-os De,pontosan van csúnya arca nagyonsok férfinek van ezért sokan maradnak egyedül..

Ha esetleg van itt olyan személy aki tudna tanácsot adni írjon privátban küldök képet

aug. 15. 20:07
 10/21 anonim ***** válasza:
#9 ugyanabban a cipőben jarok mint te ugyanúgy utálom az arcom
aug. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!