Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Valami TB alapon nem lehet...

Valami TB alapon nem lehet megcsináltatni a mellem?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé lógnak..

28éves vagyok, szoptattam 2évig és sajnos nagyon megereszkedtek.

Nekem nem kellene bele szilikon, de nyilván ha lenne rá pénzem, attól sem riadnék vissza, mert olyan nagyon lapos.

Egyébként nagy melleim vannak, csak ez igy nagyon zavar.

Elsősorban elég lenne ha feljebb lehetne varrattatni vagy nem tudom.. nem értek hozzá.

Nagyon zavar.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2024. jún. 9. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
Nem.
2024. jún. 9. 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor nagyjából mennyibe kerül felvarrattatni?
2024. jún. 9. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég szűk a tb támogatott műtétek kritériuma. Mellet max egészségügyi okból csinálják meg. Pl fáj a hátad, mert olyan nagy. Ilyenkor viszont a tömeg 30%-át legalább el kell távolítani.

Ha ehhez kevés a meglévő állomány, akkor marad a fizetős megoldás. Egyébként 1,5 millió forint körüli az ára.

2024. jún. 10. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Facebookon lpépj be a plasztika esztétika csoportba. Titkos, ismerőseid nem fogja látni h belépsz, és csak nőket engednek be.
2024. jún. 14. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!