28 éves vagyok, de sajnos több baleset és a hanyagságom miatt szeretnék műfogsort készíttetni. Jogosult vagyok tb-s alapon megcsináltatni és ha igen kb mennyibe fog ez nekem kerülni? Köszi
Alig van fogorvosi beavatkozás, ami ingyen járna, műfogsor főleg nem. Hiába fizet az ember havonta több ezer forintot a tb-nek, amikor ellátásra lenne szüksége, akkor nem kap vissza semmit, és azért is órákat kell sorban állni.
Valahogy úgy van, hogy a fogmegtartó kezelések többsége ingyenes, de a fogpótló beavatkozások keményen fizetősek. Tehát akkor már jobb egy lelkiismeretes magánfogorvoshoz menni, az biztosabb.
Kivehető műfogsor kb 200ezer.
Ami nem kivevős,hanem olyan mintha saját lenne,az sokszázezer.
Meg kellene kérdezni, vagy valami kérelmet beadni. Volt egy kislány a szomszédban, aki felborult biciklivel és az első csontfogai kitörtek. Amit tudtak felépítettek neki, de volt amit pótoltak és TB-re ment. Igaz nem a legszebb volt, de nem foghíjas...
Nekem az első metszőfogam félig le van törve, felépítették 2-3 évente újraépítik. Porcelánhoz hasonló "foganyag" Egyáltalán nem lehet látni, de ez az egy is vagy 35 ezer.. Héjat akartam rakatni a fogaimra, de az is egy millió lenne...
Anyósom barátnőjének cirkon fogai vannak (amit a színészek használnak) 3 millió volt, de gyönyörű fogai vannak.
Itt szét tudsz nézni: [link] egyik ismerősöm dolgozik itt, magánklinika, csodálatos munkáik vannak és viszonylag elfogadható az ár is, bár így is horribilis, de ha van egészségügyi magánpénztára, akkor azt a keretet is felhasználhatod itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!