27éves vagyok és van egy gyönyörű 2éves kislányom, akit 1évig szoptattam. Nagyon megváltoztak a melleim és meg is ereszkedtek. Eléggé zavar. Sajnos kihat a szexuális életemre is, kényelmetlenül érzem magam az "ágyban". A férjem azt mondja hogy nem zavarja, hiszen a szerelmünk gyümölcsét tápláltam vele. Hát nagyon aranyos, de sajnos én nem tudok kibékülni a tükörképemmel.
Viszont nem tudom hogy bele merjek-e vágni. Most nem tervezünk újabb gyereket, de félek ha megcsináltatom és 2-3év múlva jön a kis tesó akkor megint ilyen lesz. Várjak még hogy lesz-e tesó vagy a mű tét után már nem ereszkedhet meg. Plusz még megszeretnék szabadulni néhány kilótól is. Ezt is számításba kell vennem? Vagy nincs hatással rá?
Köszönöm előre is a válaszokat és a tapasztalatokat.
2010. okt. 27. 23:05
1/5 anonim válasza:
Az egy éves szoptatás igen megviselhette a melleidet. Nekem is eléggé megereszkedtek a melleim, de szép lassan regenerálódtak. A férjemnek nagyon tetszenek. Tesztápolóval maszírozgattam őket. Langyos és meleg vízzel tusoltam le őket. Jót tett nekik. Viszont ha akarsz még babát, inkább ne varrattasd még fel a melleidet. Sőt vannak olyan termékek, amelyek a mell feszességére hatnak.Avon mellápoló zselé, krém.
2010. okt. 27. 23:29
2/5 anonim válasza:
Szia. Plasztikai sebészek azt szokták javasolni, hogy csak akkor csináltassa meg az ember lánya, ha nem tervez már több gyereket, ugyanis a másik baba után újra meg kell csináltatni. (persze ha az anyagiak nem akadályozzák, akkor megcsináltathatod külön-külön is).
2010. okt. 27. 23:39
3/5 anonim válasza:
Ha akarsz még babát akkor várj a műtéttel
2010. okt. 28. 18:21
4/5 anonim válasza:
A szoptatás során lógni kezd a műtött mell is. Sajnos tapasztalat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!