Van aki direkt veszti el a testrészét? Pl kar, láb.
Bocsánat azokért a kérdésekért, amiket személyesnek éreztél, hozzátehettem volna, hogy nem kell megválaszolni mindent
Köszönöm a válaszokat, és sajnálom, hogy így érzel!
24: Ez nem fétis, mert nem erre izgulunk fel. Egyáltalán nem olyan. Nem is igazán tudom mihez hasonlítani ezt. Talán még leginkább az, hogy "még jobban szeretnék kinézni" (mint pl. sok esetben ajakfeltöltés, szilikon mell, ránctalanítás; vagy pl. sokaknál magasabbak szeretnének lenni, vagy alacsonyabbak stb. stb.) csak nálunk ez úgy jelentkezik, hogy nem pl. nagyobb ajkakat, vagy melleket szeretnénk, hanem pl. annyit, hogy ne legyen meg az egyik karunk (lábunk, szemünk stb. kinek hol jelentkezik a "hiba"). Az az érzés, hogy úgy "teljesebb" életet tudnék élni. Hogy úgy minden jobb lenne. Jobban tetszenék magamnak stb. Olvastam olyanról (egy híres eset) egy amerikai nő, neki is ez a "kórképe" volt/van. Ő teljesen megvakította saját magát, és egyszerűen ettől ezerszer boldogabb lett, és azt írja mindenhol, hogy jobb lett az élete.
Tudom, hogy nagyon bizarul hangzik, és nehezen lehet elhinni, hogy ilyen létezik. De ez egy létező (bár itthon el nem ismert) dolog. Jelenleg nicns rá ismert gyógymód. Néhány esetben végeztek kísérleti jelleggel amputációt (ha jól emlékszem pl. egy kanadai hapsinál) neki a lábait vágták le, és nála ez rendbe hozta a problémáit. Tudjuk, hogy itthon ezzel őrültnek számítunk (igazán talán 10-15 ember lehet ezzel Magyarországon, mert elég ritka dolog, nincsenek is rá statisztikák, de a kevés elérhető statisztika alapján ez a várható gyakoriság, bár a látencia is nagy, mert sokan szégyellik pont azért, mert hatalmas a lenézés amit ezért kapunk, itt is csak azért vagyok most "bátor", mert bízom benne, hogy az oldal anoním).
A nagyon kevés kutatás ami ezzel foglalkozik strukturális agyi eltérsre vezeti vissza, hogy az agyban valamelyik terület fejlődése zavart szenvedett. És ez okozhatja, de alig-alig van ezzel kapcsolatban nemzetközi téren is kutatás.
ICD-11-ben 2018 óta szerepel önállóan (6C21 kód alatt). (Én is csak most kerestem rá, mert valamelyik fórumon olvastam, hogy már van kódja is), és egészen pontosan leírja az egészet.
Konkrétan ismerek olyan nőt, aki megvállt az egyik lábától. A férje el akart válni... aztán teltek az évek, és a kedves férj is elkapta a "kórt" először a felesége tükörképe lett (feleség jobb láb, férj bal láb) majd pár év múlva a férj az egyik kezétől is megszabadult.
Na most az igazi bibi az az, hogy az egyszem lányuk a 18.születésnapjára azt kérte, hogy ő is szeretne féllábú lenni...
Ők is igazi hús vér emberek, az életük a testképzavaruk körül forog és szexuálisan túlfűtöttek keményen! Még rá is játszanak a közbotránkoztatásra, ami nagyon izgató számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!