Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Akinek szedtek le anyajegyet...

Akinek szedtek le anyajegyet Budapesten hol, melyik testrészén és mekkora nyoma maradt?

Figyelt kérdés
Nekem a mellemen van elég látható helyen, szeretném leszedetni, de félek, hogy csúnya heg marad ott.
2010. máj. 22. 18:44
 1/3 anonim válasza:

Bármelyik sebészeten leveszik, ha jól csinálja, akkor egyáltalán nem látszik belőle semmi.

Nekem a hátsómon volt egy anyajegy, amit fiatalkoromban vettek még le. Nem fájt semmit, akkor se, amikor már elmúlt az érzéstelenítő, akkor se volt csúnya a helye, ma meg már szinte semmi nem látszik belőle.

2010. máj. 22. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:

plasztikai sebészhez menj!!!

nekem az sztkban leszedtek egyet, óriási vágást csináltak (babérlevél eljárás vagy minek hívják).

amit előtte és ez után plasztikai sebész szedett le, annak viszont nyoma sincs.

2010. máj. 28. 18:17
 3/3 anonim válasza:
SZTK sebészeten hasról, kb 1,5 cm heg maradt, egy másikat a hátamról ott sikerült jobban összehúzni a sebet, de mivel a varrat szétnyílt ezért ott egy szélesebb 1 cm-es heg van.
2010. máj. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!