Nem! Minden nő meg tudja találni a számára ideális pasit, aki úgy szereti, ahogy van, a melleivel együtt, nem kell ehhez szilikonmell. Akinek kicsi, az is ugyanúgy szép lesz valakinek. Számomra egyébként egyáltalán nem fontos szempont a mellméret, vannak fullos csajok kicsivel és naggyal is. Azt viszont nem szeretem, ha valaki kés alá fekszik, csak mert önmagának vagy másnak nem jön be az, ahogy született.
2023. febr. 28. 03:47
12/24 anonim válasza:
Igen, a feszes ciciket imádom és a szilikoncicik 90% ilyen. Továbbá a méret növekedés is egy kellemes velejárója.
Persze, tegyetek fel ilyen barom kérdéseket!!!! Így is azt hiszik a férfiak hogy létezésünk minden egyes pillanata azért van hogy nekik tetszünk, egy nő minek akarna tetszeni magának nem? Akkor még a végén lenne önértékelése és nem lehetne kihasználni őket nem?
2023. márc. 4. 01:12
14/24 anonim válasza:
Határozottan nem.
Én a természetes cickót találom esztétikusnak akkor is ha kicsi.
2023. márc. 8. 11:12
15/24 anonim válasza:
Nagyon még fizetném is a mütétjét.
2023. márc. 8. 18:11
16/24 anonim válasza:
Nézzetek meg fotót egy kiműtött pár éves implantátumrol..garantáltan elmegy a kedvetek a továbbiakban a szilikom gondolatátol :D
2023. márc. 11. 00:19
17/24 anonim válasza:
Ennyi erővel nézz meg egy huvelyt kiszedve, garantáltan elmegy a kedved ??! Kit érdekel milyen belül a szövetek alatt valami? Vagy ha látja is az ember, szex közben hogyan jut eszedbe? Vagy mi köze a szexhez ennek?
2023. márc. 11. 13:08
18/24 anonim válasza:
Engem zavarna,ha a nőm mellkasába egy rohadó műanyagdarab lenne bevarrva,meg amúgy félteném is az egészségét (nem ok nélkül,nézd meg,miket okoz és hány nőnek kell kiműteni). De biztos baromi izgató.
2023. márc. 11. 22:44
19/24 anonim válasza:
7, ugyan hagyjuk már… tudom mennyi szép nőnek van szilikon melle? És mind szexelnek férfiakkal, kapcsolatban vannak velük…
Több millió szilikonos nővel
2023. ápr. 7. 00:14
20/24 anonim válasza:
Igen, többmillió szilikonos nő szexel. De nekem nem kellene egyik sem.
Ahogyan pl. több milliárd ember él mélyszegénységben, putriban. De nekem akkor sem kellene putri, ha tizmilliárdan élnek ott, ha van lehetőség normális otthonra. És többmillióan esznek kutyákat, pl. Kinában, hivatalosan tenyésztik. De hiába eszik 10 millió ember kutyákat, én akkor sem lennék hajlandó kutyát megölni és enni, ha többtízmillióan csinálják.
És amig van lehetőség normális, természetes, és mentálisan egészséges nővel szexelni, addig soha nem kellene egy mű Jucika.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!