Szilikon mell tapasztalatok? Olyan írjon légyszíves akinek van
Nekem nincs, de ismerettségi körömben akad. Nagyon látszik, hogy ki járt az olcsó futószalagos klinikán. Egy "jó mell" több millió forintos történet.
Aki egy mérettel növelte arra azt mondom, jól is áll neki, de aki 2,5 mérettel, az hát... felfújt gumilabdának tűnik. Teljesen természetellenes.
/nő vagyok és öltözőben láttam a végeredményeket, melltartó nélkül/
Lépj be a plasztika esztétika fb csoportba. Rengeteg tapasztalatot tudsz ott olvasni. Illetve kiegészítésnek egy mellimplantatum betegség csoportba is.
Árban 2x annyit szánj rá, mint amibe kerül(legyen meg egy esetleges cserére vagy korrekcióra is elég pénzt). Az átlagos jó cici 1,5 millió körül van, de a túlárazott sztár orvosoknal ettől tobb is lehet.
Orvosokbol van aki természetes párti, más meg látványos ciciket csinál. Közülük is olyat érdemes választani, aki vállalja a felelősséget, ha elrontja.
Megértelek, én is irigylem a szilikonos nőket, de egyrészt Bem nagyon volt rá pénzem sosem, másrészt sosem volt kapcsolatom, így csak nők látták öltözőben maximum…
Emiatt feleslegesnek éreztem volna megcsináltatni, de így 29 évesen is irigylem a szilikont a nőktől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!