Hány köbcentiméterig esztétikus és nem túlzóak a szilikonmellek szerintetek?
Figyelt kérdés
Milyen méretet preferáltok?2022. okt. 5. 17:30
1/10 anonim válasza:
Magasság, súly és hátkorfogat függvénye leginkább.
Lépj be a plasztika esztétika fb csoportba és ha megadod a parametereidet a keresőben meglatod, hogy a tobbieknek mekkora van és mi az a hatás ami tetszik.
2/10 anonim válasza:
Testalkattól függ, mert ha nagyon magas vagy, akkor egy átlag méret teljesen el fog tűnni rajtad. Tapasztalatból mondom!
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Az implant mérete, formája és elhelyezkedése pedig testalkattól és eredménytől függ.
7/10 anonim válasza:
Szerintem a 2000cc is nagyon szexi. De tudom, hogy nem szokványos az ízlésem:D
8/10 anonim válasza:
Szerintem a termeszetestol 2 meretnel nagyobbat nem erdemes csinaltatnid. Ha mondjuk atlagos alkat vagy kis mellel, monfjuk B, akkor egy C, nagyon macimum D-re meglehet csinaltatni. Azon felul mar nagyon feltuno, higy termeszetellenes es mu. 28/N
10/10 anonim válasza:
Minél nagyobb és kerekebb, annál jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!