Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nőknek szerintetek szerencséjü...

Nőknek szerintetek szerencséjük van azzal hogy nekik sokféle hatékony intim műtét/kezelése van?

Figyelt kérdés

Ha nem tetszik nekik a külső része a nemi szervüknek akkor szinte veszély nélkül közel 100%-os sikerrel átalakítják. Ha esetleg túl tág, akkor is van ugyanilyen veszélytelen és sikeres kezelés.

Szóval akármilyen nemiszervet alakíthatnak maguknak.

2022. dec. 23. 12:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van olyan eset is, amikor annyira tág a puni, hogy nem érez meg benne a nő egy átlag méretű farkat, de az elég elenyésző... az gyakoribb, hogy azért megy szűkítésre, mert a férfi fanyalog, hogy jaj, jobb lennél szűkebben, az exemmel mennyire jobb volt, ó, de jó lenne egy igazi szűk suna, én-én-én akarok még fincsibb szexet... meg mert híresztelik azt, hogy na, akinek tág a punija, azt biztos szanaszét szexelte már egy csomó kan, az meg fúúúúúúúújjjjjjj...
2022. dec. 26. 12:01
 22/30 anonim ***** válasza:
Mit miből gondolok, inci? Nem láttál élőben puncit, ezt tudom, és a szűkítés fáj. Olvass utána a férjöltésnek.
2022. dec. 26. 12:05
 23/30 A kérdező kommentje:

21 mitől lettél frusztrált?

22. De itt nincs szó férjöltésről xD lézeres kezelésről van szó xD

2022. dec. 26. 12:21
 24/30 anonim ***** válasza:
Nem frusztrált vagyok, csak nyitott szemmel járok a világban és látom, amit látok.
2022. dec. 26. 12:24
 25/30 anonim ***** válasza:
Te szeretnéd, ha lenne faroknagyobbítás, és mindegyik csajod másra formáztatná a kis pecked? És nem beszél veled, míg meg nem csináltatod, megcsal, amíg gyógyulsz, és akkor is rávesz a dugásra, ha fáj neked?
2022. dec. 26. 12:34
 26/30 A kérdező kommentje:

Mit látsz? Mindkettőnek jobb ha feszít. Ha lötyög akkor senkinek nem jó. Ez tény amivel nem lehet vitázni xd

Igen szeretném, és komoly kapcsolatban lennék tehát amiket írtál az off topic.

2022. dec. 26. 12:37
 27/30 A kérdező kommentje:
2 válasz egyben ha nem tűnne fel.
2022. dec. 26. 12:37
 28/30 A kérdező kommentje:
És részemről ennyi volt nektek a válaszolgatás. Úgy érzem magam mintha valami kisegítős passzív agresszív gyerekeknek próbálnák tanítani valamit.
2022. dec. 26. 12:38
 29/30 anonim ***** válasza:
26: de nem mindenki éli meg ugyanazt lötyögésnek. Lehet az jó a nőnek, ami a férfinek olyan, hogy "de hát a Terike szűkebb volt és finomabb volt"... ugyanúgy, ahogy fájhat a nőnek az, ami a férfinek éppen nagyon kellemesen szűk.
2022. dec. 26. 12:39
 30/30 anonim ***** válasza:
Pont te nem tudsz semmit. Nem szeretnél úgy szexelni, hogy sírsz közben a fájdalomtól, csak a buta pofád nagy.
2022. dec. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!