Nőknek szerintetek szerencséjük van azzal hogy nekik sokféle hatékony intim műtét/kezelése van?
Ha nem tetszik nekik a külső része a nemi szervüknek akkor szinte veszély nélkül közel 100%-os sikerrel átalakítják. Ha esetleg túl tág, akkor is van ugyanilyen veszélytelen és sikeres kezelés.
Szóval akármilyen nemiszervet alakíthatnak maguknak.
Hat te hulye vagy.
Vagod ugye, hogy egy ilyen mutet nem veszelytelen?
Szuleskor nekem volt gatmetszesem, azon a reszen semmit nem erzek, ahol varras van pl. Akkor el tudom kepzelni, hogy egy teljes huvelyszukito mutet milyen lehet. Nagyon megeri,ha utana tobbet nem fogsz elvezni semmit....
Szoval igen, latszik, fingod nincs a temarol 😂😂
Nem én vagyok a 4-es, de szerintem a "semmit nem erzek" az azt jelenti hogy semmit nem érez.
Nem igazan erzem, de nyalas szempontjabol mondjuk pont nem erdekes, mert tul nagy elvezeti erteke elotte se volt annak, ha a gatamat nyaltak (?), en speciel jobb szeretem csiklonal 😂🤷♀️
De nyilvan az feltuno, hogy az a kis resz erzeketlen. Viszont csak par oltesrol volt szo, igy a szexben nem zavar. De ha ott tapogatom mondjuk, akkor erzem, hogy nem erzem. Na szoval ennel jobban nem tudom megfogalmazni 🤣
De nem csak esztétikáról beszélek... Nem látjátok?
Írtam hogy szűkíteni is lehet. Az nem esztétika. Olyan mintha egy férfinek megnagyobbítanánk a péniszét.
Nem jó, mert elvárás lesz. Ezért szoktam mondani, hogy ha belegondolok, a férfi, akit a magassága miatt utasítanak el, szerencsés. Mert a magasságod látszik ruhában, és nem nyaggat senki, hogy változtasd meg.
Hogy a mellem lóg, csak ruha nélkül látszik, ami megalázó, és hogy fel lehet varratni, az azt jelenti, hogy elvárás lehet irányomba, hogy tökéletesre szabott kis baszóbabát csináltassak magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!