Nőknek szerintetek szerencséjük van azzal hogy nekik sokféle hatékony intim műtét/kezelése van?
Ha nem tetszik nekik a külső része a nemi szervüknek akkor szinte veszély nélkül közel 100%-os sikerrel átalakítják. Ha esetleg túl tág, akkor is van ugyanilyen veszélytelen és sikeres kezelés.
Szóval akármilyen nemiszervet alakíthatnak maguknak.
Kíváncsiságból megnéztem egy hüvelyszűkítést...
Ezeket írják:
"Biztonságos, gyors, fájdalommentes hüvelyszűkítő eljárás – altatás nélkül,
A beavatkozás 15 perces, metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes,
Az xy hüvelyszűkítő eljárás során nincs szükség altatásra. Így a beavatkozás előtt a páciens részéről nem szükséges előkészület, illetve utána azonnal visszatérhet a hétköznapi életbe,
A kezelés után rövid idővel újra élvezhető a szexuális élet.
Már két xy hüvelyszűkítés kezelés elegendő a probléma megoldására.
A klinikai tanulmányok szűkebb hüvelycsatornáról, nagyobb szexuális élményekről és az életminőség egyértelmű javulásáról számolnak be.
Általában két kezelés ajánlott, és nincs különös műtéti előkészület, vagy műtétet követő utógondozás. Azonnal folytatható a mindennapi tevékenység."
Hát nem tudom, de szerintem a hüvely fala nem érzéketlen:)
Ha egy pasinak jobb mert szűkebb akkor a nőnek is mert jobban érzi xd
Ez már csak provokáció, jelentettem, remélem törlik.
Egyébként miből gondolod? Van valami érved? Nem írtam semmi hülyeséget.
Egyébként rajtad kívül szerinted valaki az apjából jön ki?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!